Mycket regn

Ja helgen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Hade hoppats på mycket bättre väder och mera utejobb. Det regnade ju en hel del även på Valborgsmässoafton. Men vi lyckades ändå att tända en liten brasa utanför uterummet.

Sen lagade vi även mat på elden. Mums, mums.

Så vår valborg blev väldigt lyckad och god trots vädret.

När vi vaknade 1 maj så öste regnet ner därute. Så efter frukost blev det städning. Bra när man hjälps åt med städningen för då kunde jag ta hand om det där lilla extra jag inte har lust med när jag städar allt själv.

Sen passade vi även på att köra iväg för lite shopping av lite ditt och datt.

Det regnade även på lördagen när vi vaknade. Inte så mycket men tillräckligt för att hundarna inte har någon lust att gå ut.

Så det blev lite småpyssel här hemma innan det var dags att köra till Bräkne Hoby där Kevin skulle spela fotboll. Som tur var hade det slutat regna då.

En match som hade sin höjdpunkter. Hasslö gjorde första målet och ledde ett tag. Men sen gjorde Hoby 3 mål. Mot slutet lyckades Kevin göra ett mål till 3-2 och det blev slutresultatet.

På kvällen lagade vi god mat med Pauline och Linus.

När vi vakande på söndagen så var det äntligen sol. Så då började vi morgonen med en promenad och sedan frukost och melodikrysset.

Sen var det äntligen dags för veckans gräsklippning och sen lite annat pyssel i trädgården. En underbar dag att vara ute och jobba i.

Så det var skönt att helgen slutade på topp.

Måndag idag och ny vecka med nya möjligheter, återigen regn men, men idag är det innejobb så då gör det inte så mycket. Men jag tycker alltid lite extra synd om hundarna som kan hålla sig i timmar för att dom inte vill gå ut.

Idag började min morgon med möte med Wellnet workgänget. Ett par besök som berättade att dom finns här för oss för olika hjälp och utbildning och lite mingel. Idag hälsade vi på hos Benita som har företaget Get reloaded by Benita som bland att har ayurvedisk massage och qigong och som finns i lokaler på Bryggareberget.

Nu är jag hemma igen och då blir det jobb med hemsida och månadens erbjudande. Senare i eftermiddag är det dags för energiterapi på Hälsogränden.

Så en bra start på min vecka.

Jag hoppas ni också har haft en bra start på veckan och att den fortsätter så.

Ha det gott!

Kram Vendela

 

4 May 2015