Mysig fredag

Idag är det fredag och det är en härlig dag för de flesta som jobbar kontorstider. Det är ju en hel del i vårt land som jobbar oregelbundna tider men även dom har ju också lediga helger och det är oftast då vi myser till det lite extra. Men även om man jobbar oregelbunda tider så är det ju viktigt att man hittar sina egna dagar att mysa på.

Bildresultat för fredag

Thomas har varit iväg denna veckan och även förra veckan så då blir det lite extra mysigt på fredagen eftersom vi inte ens ätit middag ihop.

Har inte riktigt bestämt vad vi ska äta men troligtvis blir det kyckling eller kött i tacobåtar. Ska se vad vi har i frysen.

Bildresultat för old el paso stand and stuff soft tortillas

Även idag är det många minusgrader ute. Men det är väl sista dagen på ett tag nu. Inte mig emot.

 

Bildresultat för torsdag

Idag är det min lediga dag och då brukar jag försöka att inte ens jobba med det administrativa utan försöka pyssla med lite här hemma och idag har jag tänkt baka något. Det var ett tag sen så det ska bli både kul, mysigt och gott hoppas jag.

Imorgon ska vi fira Linus som fyllde 25 år i måndags och Linus vill ha maskerad och då får man ställa upp på det. Inget som jag är så förtjust i. Men jag provade min outfit igår och det blir bra och det får duga. 

Bildresultat för maskerad

Bildresultat för maskerad

Bildresultat för maskerad drottning

Men jag ser fram emot att gå på fest och träffa folk och äta lite gott.

Önskar er alla en härlig fredag och skön helg.

Bildresultat för ha en skön helg

Kram Vendela

 

22 Jan 2016