November

Inspelningen av podcasten i fredags blev inte bra, för mycket brus, så vi får göra om på onsdag. Har hittat ett par andra hörlurar och hoppas dessa är bättre annars får jag ta mig en tur till Åhus igen.

Det blev varken städning eller bakning i fredags. Hade en ond känning i ryggen, typ ett litet ryggskott och sen fick jag huvudvärk på det så det blev soffhäng i fredags eftermiddag. Inte så kul men, men.

Huvudvärken gick över men inte ryggen. Så hade en ganska jobbig lördag. Eftersom jag inte fixat veckostädningen här hemma så fick vi ta tag i det i lördags istället. Thomas fick ta hand om dammsugningen och jag tog det lite lättare arbetet att göra rent inne på toan.

Det var ju fantastiskt härligt och varmt väder i lördags. Så vi åt lunch och fikade i uterummet. Tänk så härligt att kunna göra det sista dagen i oktober. Pauline kom förbi en stund och fikade tillsammans med oss.

På eftermiddagen tittade vi på KHK på tv och dom gjorde en jättebra match och lyckades vända underläge, 4-2 till 4-4. Så matchen gick till förlängning och straffar och KHK lyckades vinna sträffläggningen och tog 2 poäng. Jättebra gjort Karlskrona. Härligt, härligt, hoppas nu att detta fyllde dom med hopp och tro.

I söndags var det ju långt i från lika härligt väder som i lördags. Thomas behövde slipa sinna skridskor så vi åkte till ABB arena och tog även en promenad på Rosenholm. Men det var allt annat än skönt så det blev ingen lång runda. Sen lite shopping innan vi åkte hem igen. 

Vi åt lite lunch och åkte sen hem till Kevin och Michaela för att se vad som hänt i huset sen sist. En hel del har hänt, dom har målat och fyllt huset med mer möbler. Dom verkar trivas fantastiskt bra och donar och fixar med sitt nya hem. Så härligt för dom att äntligen ha hittat sitt hus. Vi blev även bjudna på en god ananaspaj. Mums, mums.

Bildresultat för ananaspaj

 

Idag måndag igen och en ny spännande vecka att se fram emot.

Ryggen är i stort sett bra men får vänta ett par dagar till innan jag vågar träna igen. Så min morgon började med en promenad. Skönt väder ute idag, hade lite för mycket kläder på mig igen. Svårt det där med kläder. 

När det är måndag så är det administrativt arbete som gäller för mig.

Jag önskar er alla en bra måndag och att ni får en bra vecka.

Kram Vendela

 

2 Nov 2015