Ny vecka, nya möligheter

Det blev både bak och städ i fredags. Jag bakade glutenfria morotsfrallor.

Var lätta att baka och klart godkänd smak. Vill ni baka dessa så hittar ni receptet här:

http://tidningenhembakat.se/recept/glutenfria-morotsfrallor/

Bakade även min första glutenfria kaka. Brownie med nutella, tog ingen bild men dom blev supergoda.

Inte riktigt så här fina men väldigt goda.

Pudra gärna lite florsocker över brownien innan servering.

Vill ni baka dom så hittar ni receptet här:

http://tidningenhembakat.se/recept/brownie-med-nutella/

Sen blev det fredagsmys med Thomas, lite god mat och tv.

Lördagen började inte så bra för mig. När jag duschat och borstade håret så lyckades jag knäcka till nacken så fick en spärr i ryggen som gjorde jätteont. Det gjorde så ont så jag grät, vet inte om jag grät över smärtan eller chocken över att det gjorde så ont. Försökte med smärtlindring men inget hjällpte.

Vi hade bestämt att vi skulle åka till Rödeby för att titta på när Kevin spelade fotboll och det gjorde vi också. Jag tänkte att det hjälper ju inte att stanna hemma kommer inte att göra varken till eller från. Som tur var var det skönt väder i Rödeby och solen värmde oss.

Hasslö spelade en träningsmatch mot Trion som spelar i division 4, det var en ganska underhållande match och Hasslö förlorande med 3-0. Efter det var det hem för lite lunch och vila för min del. Smärta tar hårt på mig och jag blir väldigt trött.

Till kvällen lagade vi lite god mat och tittade på hockey. KHK spelade sin första kvalmatch för att stanna kvar i SHL och det blev förlängning efter ordinarie speltid. Dom spelade 2,5 period till, så matchen höll nästan på till klockan 00.00. Tyckte lite synd om spelarna dom var så trötta. Men till slut lyckades KHK vinna. I kväll spelar dom den andra kvalmatchen av sju. Ska bli mycket spännande att se.

I går söndag var jag klart bättre i ryggen men inte helt, men kunde ändå fixa lite här hemma i arbetsrummet och i uterummet. Pauline och Linus kom förbi och vi pratade lite om Spanien och informerade dom om vad dom behöver tänka på inför sina resa till vårt radhus. Ska bli så kul att höra vad dom tycker om allt där.

Sen tog vi en liten snabbvisit till Kevin och Michaela för att tittade på deras nyinsatta kamin och deras renovering av vardagsrummet. Jättefin kamin och det ska bli så kul att se hur det blir när allt är klart.

Sen bar det hemåt för att laga middag och efter det blev det soffhäng med tv.

Så känner mig ändå nöjd med min helg trots smärtan. Har gjort det bästa av den trots allt. Har fått umgås med mina barn som är ett av det bästa här i livet.

Idag måndag och ny vecka och nya möjligheter. När jag vaknade så kändes det fortfarande i ryggen, lite mer än igår faktiskt. Trodde inte det, så blev lite besviken. Har ringt min granne Sieglinde på Hälsogränden för att höra om hon har någon tid. Hon har inte hört av sig ännu så hon är troligen upptagen, men hoppas hon har möjlighet att höra av sig snart. Behöver nog hjälp med denna spärr.

I övrigt blir det administrativt jobb här hemma för mig idag.

I kväll ska jag med spänning titta på KHK andra kvalmatch och jag hoppas på en underhållande match med vinst för KHK.

Nu precis så ringde Sieglinde så jag ska dit i eftermiddag. Är så tacksam.

Önskar er alla en bra måndag och en vecka full av möjligheter.

Bildresultat för ny vecka nya möjligheter

Kram Vendela

Bildresultat för ny vecka nya möjligheter

 

 

 

21 Mar 2016