Himmel och pannkaka

Oj, oj, oj vad tiden går. Ser att det är en vecka sedan jag bloggade. 

Förra veckan var blandad med energiterapi, fransar, naglar och lunchdate. Fredagen var jag ledig så då var jag hemma och städade och bakade.

Hade försökt få tag på biljetter till Club35 som var på Statt i fredags. Men var ute för sent och förköpsbiljetterna var slut. Så för dom som ville så kunde man stå i kö. Men kände inte att det var jag. Så vi bestämde att inte gå. Men när fredagen kom och jag lyssnade på musik när jag städade och bakade och tog några danssteg här hemma så blev jag så avundsjuk på dom som skulle gå.

Så efter middagen bestämde vi oss för att ta bussen in och stå i kö. Vi stod i kö ca en timma innan vi fick komma in. Det var kallt och tråkigt att stå där och det var många som gav upp. Men inte vi. Så till slut kom vi in och det blev en kul kväll med en hel del dans. Jag tycker det är superkul att dansa och hade längtat efter det. Så det blev en lyckad kväll.

Inte så van att vara uppe så sent så vi var lite trötta på lördagen och tog det lugnt och kollade en del på skid-vm på tv. På kvällen var vi bjudna till en kollega till Thomas. Där fick vi god mat och dryck och hade en mycket trevlig och kul kväll.

På söndagen efter frukosten hjälptes grannarna åt att fylla igen gropar i vägen. Efter det tog Thomas och jag hundarna på promenad till Knösö och hämtade bilen som vi lämnat där på lördagen. Nästan alltid skönt med en promenad. Sen blev det en hel del skid-vm på tv igen.

Idag måndag har jag varit inne på Hälsogränden och tvättat mina fönster. Denna veckan ska jag byta rum på Hälsogränden, till ett lite större rum. Så imorgon ska jag in och börja spackla och på onsdag börjar vi måla och tapetsera. Ska bli kul att flytta in på riktigt. Rummet jag haft nu har jag haft i andra hand tills jag kände att jag vill stanna. Jag trivs superbra på Hälsogränden så nu ska jag flytta in på redigt. Köpa lite nya möbler och måla och tapetsera. 

Så denna veckan blir också full av aktiviteter.

Jag önskar er alla en härlig och innehållsrik vecka.

Kram Vendela 

23 Feb 2015