Hemmaonsdag

Känner mig jättenöjd med klippningen igår. Oftast kan jag inte uttala mig om det förrän jag tvättat håret men denna gången känns det bra redan nu. Men ändå ska det bli så spännande att se håret när jag tvättat det.

Efter klippningen körde jag in till stan och började med att hämta min klocka.

Är så nöjd med denna tycker den är så fin.

Hann även in en sväng på Accenten, hade ett bonusbelopp jag gärna ville utnyttja innan det gick ut och jag gjorde ett riktigt fynd. Behövde en väska modell lite större för att kunna få plats med kalender och även min dator ibland. Så hittade till slut denna som verkligen blev ett fynd.

Lite mörk bild men färgen är brun/grå. Ord. pris var 1499 kr och den var sänkt till 449 kr och med mina bonusar så blev priset till slut 299 kr. Otroligt men sant. Så kände mig väldigt nöjd när jag lämnade butiken. 

Efter det blev det lunch och jobb.

Hemma igen så blev det en otroligt spännande fotbollsmatch på TV. Damerna slog Brasilien efter både förlängning och straffar. Så bra kämpat Sverige. Nu ser vi fram emot en spännnade match på fredag och hoppas natruligtvis på guld men silver i OS är inte dåligt det heller.

Grattis tjejer mycket bra kämpat. 

Bildresultat för damfotboll sverige

Dagens morgonen började med min lilla löprunda. Kände mig så trött i kroppen idag och trodde det skulle bli en dålig runda men jag kämpade på och slog rekord. Så kändes väldigt bra efteråt och inga direkta känningar i fötterna. Så fantastiskt härligt.

Bildresultat för fötter

Idag blir det hemmajobb för min del har en del att förbereda till Wellnesfestivalen i helgen och i eftermiddag är det dags för skypesamtal men mina kurskollegor.

Så hoppas att allt ska funka som det ska här hemma med dator och skrivare.

På tal om dator. Jag har äntligen köpt mig en ny dator. Har haft min gamla i över 5 år och den är väldigt seg. Den har funkat bra men väldigt långsam.

Så nu har jag en dator som är otroligt snabb. Vilken skillnad.

Har inte hunnit använda den så mycket, alla program är inte redo än, men den känns väldigt bra så ser fram emot att få jobba fullt ut på den.

Önskar er alla en härlig onsdag.

Kram Vendela

Hjärta, Varma, Ljus Och Skugga, Vacker

 

 

 

 

17 Aug 2016