Strömavbrott

Gårdagen började inget vidare. Regn ute så det blev en kort promenad med hundarna. När vi var hemma igen satte jag på en tvättmaskin och började göra min frukost. Vattenkokaren hade nästan kokat klart när strömmen gick. Så det var tur det så jag kunde äta min favoritfrukost, te och smörgås. Fick läsa tidningen med ficklampa, men det gick ju bra det med.

Sen åkte jag in till stan och kollade på glasögon hos flera optiker. Men jag slutade hos Specsavers där jag beställde två par progressiva glasögon till priset av ett par, så jag betalar 2895 kr för två par. Dom var billigast och hade finast bågar. Det blev ett par plastbågar och ett par i metall med sadlar. Får lägga upp bild om ett par veckor.

Sen var det dags för lunchdate med Ylva som precis som jag samtalar med klienter som behöver hjälp att må bättre. Så det var en mycket trevlig och givande lunch.

Efter lunchen åkte jag till Amiralen för att veckohandla lite sen hem för att svara på mail och annat som inte gick på morgonen då strömmen var borta och ta det lugnt en stund innan det var dags att ge sig iväg igen på kvällens äventyr.

En medlemskväll med Wellnetwork på Bergastinas medeltidsbad i Kallinge. Vi började med att sitta i kåtan och värma oss tills alla hade anlänt.

Bild

Sen gick vi upp på ett loft där vi åt soppa och fick höra lite om medeltidens spabad. Sen berättade Ann Jönsson från Naturhälsan i Göinge om sitt liv. En mycket härlig föreläsare.

Idag ska jag fixa till mina naglar som är i stort behov av det. Senare i eftermiddag är det dags för andra träffen på kvinnocirkeln så får se vad den har att ge idag.

Önskar alla en härlig torsdag och hoppas vi ses på Hälsogränden.

Välkommen!

Kram Vendela 

6 Nov 2014