Påsken är över

Förra måndagen firade vi Thomas födelsedag med att äta på den nya restaurangen Landbron. Jag är väldigt kräsen när jag går ut och äter och inte heller denna gång gick jag därifrån överväldigad. 

Tycker inte att lokalen var så mysig, gillar när det är lite mer ombonat. En liten meny men det tycker jag bara är en fördel. Upplevde att det var mycket fina råvaror i maten men att maten kunde vara lite mer kryddad.

För att dagen skulle bli lite annorlunda så hade jag köpt ett par bakelser, som vi aldrig annars köper, som vi hade till födelsedagsfikat. Men dom var inte så goda så det kommer dröja innan jag köper en bakelse igen. Tacka vet jag hembakat.

Resten av veckan bestod av energiterapi, fransar, shopping och städning. På långfredagen kom barnen och firade Thomas födelsedag och påsken. Vi mumsade på grillat lamm, kyckling och oxfile och till det en potatisgratäng som var supergod och som jag var väldigt nöjd med. Till efterrätt blev det rabarberpaj även den väldigt god.

Påskafton kände vi för lite kroppsarbete så vi krattade gräsmattan fri från gammalt gräs och löv. Så antar att gräset kommer börja växa ännu mer nu så till helgen blir det nog gräsklippning.

Påskdagen blev det lite shopping av hyllplan till tvättstugan, sättpotatis och lite annat. Så nu är tvättstugan snart klar.

Igår annandag påsk tog vi en tur till ikea. Vi köpte lite smått och gott och tittade även på matbordet som vi planerar att köpa vid senare tillfälle. 

Tisdag idag och har inga kunder inbokade så då blir det hemmaarbete med förberedelser till Hälsofestivalen som jag ska vara med på nästa lördag 18 april och bokföring.

Allid spännande med en ny vecka och se vad som händer och vilka nya möten jag kommer att få uppleva.

Jag hoppas alla har haft en skön påsk och önskar er alla en härlig vecka.

Kram Vendela

 

 

7 Apr 2015