Påskhelgen

Haft en jättebra påskhelg som handlat mycket om min flytt från Hälsogränden. Så nu finns jag på Hälsoplan 5 på Ronnebygatan 49, porten mellan KHK-butiken och H&M.

I torsdags hann vi flytta nästan allt. Så det var jätteskönt och vi hade hjälp av Kevin, tack snälla. På långfredagen var vi hemma och städade och lagade mat till eftermiddagen då grabbarna skulle komma med respektive och barnbarn. Men det ena barnbarnet hade kräkts så dom kunde inte komma. Så blir det ibland. Men Kevin och Michaela kom och vi hade en mysig och trevlig stund med dom.

På kvällen var det kvalspel för KHK igen och dom vann borta mot AIK, helt otroligt bra.

Påskafton åkte vi in och tömde mitt rum på Hälsogränden och efter det handlade vi lite. Sen åt vi lite lunch och fixade lite i uterummet.

Påskdagen åkte vi in till Hälsoplan och fixade ordning och satte upp skåp och lite grejor på väggarna. Vi åt en påskbrunch på Tre G som var helt ok. Så även denna påsk fick vi mumsa lite påskmat.

 

 

Bildresultat för påskmat

På kvällen var det dags för ytterligare en kvalmatch för KHK hemma och dom vann så även nästa år kommer KHK att spela i SHL. Grattis KHK.

Även på annandag påsk åkte vi in till Hälsoplan och fixade lite till. Sen vaxade Thomas mina ben. Skönt, dom var verkligen håriga.

Bildresultat för vaxa benen

Efter det åkte vi hem och jag klippte Thomas och sen fixade Thomas lite lunch medans jag betalade räkningarna. Efter det hade jag lite administrativt jobb jag behövde fixa med. Senare på eftermiddagen kom Marcus med familj nu när alla var friska och krya igen. 

Så en händelsefylld helg för min del. Har även hunnit njuta lite av det fina vädret.

Även idag tisdag så har jag det fullt upp. Känner att jag verkligen hade behövt en dag hemma för att ta hand om det administrativa och ta det lite lungt. Men det går inte idag. Har ett möte på Hälsogränden och ska träffa mina gamla hyresvärdar för att se vad dom har att säga. Vill vara med på detta mötet fastän jag har flyttat ut och höra vad dom har att säga och vi vill även berätta för dom att dom har förstört för oss på Hälsogränden med sitt agerande.

Jag kommer verkligen att sakna mina kollergor på Hälsogränden men jag hoppas att vi håller kontakten.

Efter det behöver jag fixa klart på Hälsoplan 5 så jag kan ta emot mina klienter.

Har även några ärenden jag behöver göra till imorgon. För imorgon är det en stor dag för Thomas.

Önskar er en bra tisdag och en ny spännande vecka.

Bildresultat för tisdag

Kram Vendela

Bildresultat för hjärta

 

29 Mar 2016