Podcast

Igår var jag i Åhus hos Malin Rosén som även hon har gått utbildning hos Lifecap.

 

 

Bildresultat för malin rosen

Hon har frågat mig om jag ville vara med på hennes podcast och självklart ställer jag upp på det.

Så hade en mycket givande och trevlig dag i Åhus men tyvärr var det problem med ljudet när vi skulle spela in så vi ska höras på skype idag istället så då går det förhoppningsvis bättre.

Både spännande och lite läskligt att spela in sig själv. Men jag ska ha ett öppet sinna och våga. 

Igår kväll efter jag kommit hem från Åhus så var Thomas och jag i ABB Arena och tittade på hockey.

Just nu är det byggkaos utanför arenan.

 

 

Bildresultat för abb arena karlskrona

Thomas hade vunnit biljetter på jobbet så därför kände jag att jag ville gå och se en match. Annars tycker jag att biljetterna är väldigt dyra och så är det ju väldigt skönt att sitta hemma i soffan och mysa under en filt och en kopp te när man tittar på hockeyn.

Vi hamnade i en mycket lugn sektion och det är jag väldigt glad för. Inga fula ord som skreks lite negativa kommenterar lite här och där men det får man räkna med när laget inte vinner.

Bildresultat för khk hockey

Ja KHK förlorade igen, det blev 2-4 till Luleå. Det stod 0-2 efter första halvlek och i andra lyckades KHK göra två mål men efter det gjorde Luleå 2-3 snabbt efter 2-2 målet och efter det lyckades dom inte att få till det.

Men bara kämpa på, det är många matcher kvar.

Idag började jag morgonen med 7 minutersträningen x 2. Har fortfarande träningsvärk så min kropp var redigt seg idag. Känner verkligen att man inte är 20 år längre.

Sen morgonpromenad i det gråa vädret. I går och idag har Zlatan följt med på promenaden men jag får hämta honom här inne för att han ska följa med. Hade jag inte hämtat honom hade han säkerligen legat kvar och fortsatt sova. Zlatan är nog lite lat. Han vet vilka rundor som är längre och kortare och det är när vi går dom längre rundorna som han protesterar.

Nu har jag skypat med Malin och spelat in en podcast. Det gick bra men kan göras bättre så vi ska höras igen på onsdag och göra det ännu lite mer fokuserat på utanförskap.

Ska skriva mer om Malin och utanförskap en annan dag.

Oj var tog denna fredag vägen, redan dags för lunch. Får se om det blir städning eller bakning eller både ock idag.

Önskar er alla en härlig fredag och skön helg.

Kram Vendela

 

30 Oct 2015