Regn och blåst

Nej ingen vinst för KHK igår. En riktigt dålig insatts måste jag säga. 

Ingen vidare morgon med regn och blåst men enligt prognosen så ska det lugna ner sig och solen kommer att kika fram så det får vi hoppas på.

Har fortfarande problem med min mage, tyckte det blev något bättre i helgen men nej det var nog tillfälligt. Så i morse när jag läste på Facebook så kom ett inlägg upp om kokosolja. Jag läste det och blev återigen påmind om alla fördelar med kokosolja. Tidigare drack jag citron-kokosoljavatten fem mornar i veckan. Men för några veckor sedan slutade jag med det. Blev lite lat och orkade helt enkelt inte hålla på med det längre. Tappade lusten och kunde väl inte riktigt se fördelarna med att dricka det. Så jag slutade. Men idag började jag igen, tänk om det är det. Så helt klart värt det om det nu kan hjälpa min mage. Så nu hoppas jag på det.

Vill du veta mer om fördelarna med kokosolja så bara googla på kokosolja så kommer massor av info upp. Icke att förknippas med kokosfett, det är något helt annat.

Idag blir det lite jobb hemma vid datorn innan det är dags för mig att köra in till stan och först vaxa mina ben och sen blir det jobb.

Önskar er alla en härlig onsdag.

Kram Vendela

22 Feb 2017