Regn och mörker

Hade en underbar lunchdate med min nya vän Karin. Vi var på Nya skafferiet och åt. Men jag vet inte om pajen var från dagen innan för den var inte så god som den brukar vara. Den lokalen är ingen höjdare att vara i om man vill umgås och prata. Mycket folk = väldigt hög ljudnivå.

Ännu lite mer träningsvärk idag så kände mig en anig stel och inte direkt den smidigaste när jag körde min kettlebellträning i morse. Kan fortfarande köra min träning i uterummet och det känns så härligt. Idag öste regnet ner utanför och jag har verkligen inget emot regn så länge jag inte behöver vara ute i det och bli dyngsur. En löprunda i regn gör mig inget heller. Men ska man iväg någonstans, exempelvis jobb eller träff så är det ju inte så kul att komma fram som en dränkt katt. Men annars kan det ju vara ganska mysigt med regn när man är inne.

Idag ska jag snart ge mig iväg till Elisabeth Svensson i Skavkulla som har Skavkulla Tarot och få en tarotläggning. Har gjort det en gång innan och det är så spännande att få alla kort tolkade om mig. Så det ser jag verkligen fram emot. Elisatbeh finns på facebook, Skavkulla tarot.

Sen blir det jobb och sen ska jag försöka hinna med en liten shoppingrunda.

Önskar er en härlig torsdag trots regn.

Kram Vendela

20 Oct 2016