Regnig junidag

I går provkörde vi en Fiat 500.

 

 

 

Bildresultat för fiat 500

Bildresultat för fiat 500

En mycket fin och trevlig liten bil som inte alls känns så liten när man kör den. Men den var så seg när man skulle gasa upp den så det gör mig väldigt tveksam. Jag tycker att det är viktigt att göra snabba och säkra omkörningar och det är tveksamt om det går med den här bilen. Så nu blir det lite jobbigt, vad ska jag välja nu.

Resten av kvällen bestod av att laga lite sallad till middag och planera arbetsrummet. Vi har än så länge bara fixat till en del av arbetsrummet.

Själva delen med skrivbordet och hyllorna är i stort sett klart, lite småfix kvar.

Men denna hörnan äv väldigt tom.

Så vår plan är att köpa en liten bäddsoffa och sätta upp skåp på väggen för förvaring. Så jag hoppas vi kan få till inköp och att inreda snart. Inte kul att ha ett halvmöblerat rum i huset.

Började min morgon med träning i uterummet. Hade känningar i mina hälar i går så idag fick det bli roddträning och lite styrka. Hemmajobb för mig idag. Man märker att det är sommar nu för då har jag alltid mindre jobb. Men det är bara att ta vara på tiden och njuta och passa på att göra det som man inte riktigt annars hinner eller tar tag i.

Senare i eftermiddag ska vi hjälpa Kevin och Michaela att hämta lite möbler och sen bjuder dom på middag. Älskar att bli bjuden på middag. Så det känns som jag har en härlig dag att se fram emot.

Önskar er alla en härlig onsdag trots lite regn.

Bildresultat för onsdag

Kram Vendela

Tag, Rosa, Blommig, Hjärtat, Kärlek

 

 

15 Jun 2016