Regnig och solig torsdag

Det gick bra med laserbehandlingen på Laserhuset igår. Hade inte alls lika ont i går kväll som jag hade förra veckan och det känns riktigt bra idag. Så nu ska det bli spännande att se hur länge det sitter i. Sen ska jag även börja stretcha lite grann, jag ska använda mig av en position som kallas hunden i yoga.

Bildresultat för yoga hunden

 

Nästa vecka blir det troligen en ny behandling. Jag är så spänd på att detta ska kunna hjälpa mig så jag snart kan springa igen.

Sen hade Lottis och jag en mycket givande och god lunch på Gelato och pratade en hel del jobb. Åt deras goda Italienska sallad med fetaostkräm.

 

Bildresultat för gelato karlskrona

Hann även med lite shopping innan det var dags att jobba. Har ett tag letat efter ett fat med tre våningar men vill inte ha det i porslin och igår när jag tog en tur på Åhlens så stod det där och jag slog till. Så har tänkt att ha tomater, lök, vitlök och chili där.

Står så fint där bredvid spisen. Jag är supernöjd.

Hittade även detta lilla set med slickepottar och pensel som jag inte kunde låta bli att köpa. La en matsked bredvid för att visa storleken. Svårta att visa storleken på bild men dom är så söta. Jag gillar allt som är smått, speciellt småskålar.

Sen hem och kolla på Karlskrona HK som skulle spela sin första match i SHL.

Bildresultat för karlskrona hk

Började ganska bra men tappade lite så det blev förlust med 1-3. Men det ska blir spännande att se om dom kommer att utvecklas under säsongen.

Var lite regnigt på morgonen men lyckades tima promenaden utan regn. Sen kom det sol en stund och nu är det mulet igen men varmt och skönt ute. Härligt.

Även idag ska jag ha en lunchdate och idag är det med Marie som jobbar med Zonterapi. Även vi kommer att prata en del jobb och framtid. Ser jag fram emot. Efter det är det dags för jobb.

Samma känsla varje torsdag, redan torsdag. Otroligt. Men på något sätt måste det ju betyda att jag mår bra och trivs med livet.

Önskar er alla en skön torsdag.

Kram Vendela

 

 

 

 

17 Sep 2015