Rena fönster

I onsdags var Välstädat här hemma och tvättade våra fönster, även alla rutor på uterummet och jag är så glad och tacksam. Tack Thomas för att du fixade det. Känns så härligt och en ganska tung börda har lämnat mina axlar och tankar.

I torsdags hade jag en ganska tidig behandling hos Ulrika Björendahl som har Karlskrona akupunkturklinik och är granne med mig på Hälsoplan 5. Jag fick öronakupunktur med frön och healing. Kändes väldigt bra.

Bildresultat för öronakupunktur med frön

Så vill ni prova på det så kan du läsa mer på Ulrikas hemsidan: http://karlskronaakupunktur.se/

Efter det lite jobb och sen fixade jag Paulines examenspresent och därefter veckohandel.

Fredagen började jag tidigt på Ronneby airport med planering för Hälsoveckan som kommer att vara på flygplatsen vecka 36. Ett mycket givande möte med många idéer. Så det ska bli väldigt spännande att vara med på den resan och när det är dags.

Sen var det lite mer som behövde fixas till Paulines examensfest och efter det åkte jag hem och tog det lugnt. Sen blev det fredagsmys med Thomas.

Pauline lämnade hundarna här på fredags kvällen så på lördag morgon tog vi en liten promenad med hundarna och hämtade lite syren för att förgylla festen lite.

Bildresultat för syrener

 

 

 

 

Sen blev det frukost och bakning till festen. Skulle även klippa gräset men då kom det västra regnskuren så fick vänta med det. Pauline och Linus kom och började förbereda för festen. Vi skulle bli 27 personer och 3 barn så det var lite att fixa med.

Så här har vi fått till bord och stolar och ett skyddande tält. Det var lite tur att vi hade tältet för lite senare på kvällen kom det lite regn igen.

Ja regnandet upphörde och gräset torkade fort så jag kunde klippa gräset innan gästerna kom.

Det blev god mat som Pauline och Linus hade ordnat och sen fick Pauline en hel del fina presenter.

Paketöppning med hjälp av brorsonen Elliot.

Här håller Elliot upp en birkenstock-toffel som Pauline önskade sig och som hon fick av sin mor och far. 

Ett par halvbra bilder på några av gästerna. 

Det var en ganska kall kväll så det var tacksamt med filtar.

Ett mycket trevlig och god kväll.

Söndag och Mors dag började med frukost i härliga solen. Pauline och Linus sov kvar här så dagen fortsatte med en del städning och att återställa altanen. Sen var det ett härligt sommarväder som vi satt och njöt av. 

Blev även uppvaktad med presenter och god lunch och middag. Tack till min älskade familj. 

Blev både glad och överraskad av dessa fina gåvor.

Detta skåp som jag tittat på ett bra tag men tyckt att det har varit alldeles för dyrt. Men nu finns det i mitt hem :-).

 

Även en liten vinst på en av lotterna så det stora hoppet återstår.

Så haft en helt underbar helg. Har fyllt på med massor av bra energier för denna nya veckan.

Idag måndag och en vanlig måndag för min del, det blir hemmajobb vid datorn. Sen ska jag förhoppningsvis hinna vara ute lite också i det fina vädret.

Önskar er alla en härlig måndag och ny spännande vecka att se fram emot.

Bildresultat för ny vecka

Kram Vendela

 

 

30 May 2016