Samtal i grupp för kvinnor

 

Efter sommaren planerar jag att starta en samtalsgrupp för kvinnor.

Vi kommer att träffas en gång varannan vecka och 2 timmar per tillfälle.

Vill även träffa dig en gång individuellt innan gruppen startar, så att vi lär känna varandra lite och då kommer jag även ge dig mer information.

Vet du redan nu att du vill vara med i en grupp i höst så kan du redan nu göra en intresseanmälan och bättre kunna påverka dag och tid. Intresseanmälan är INTE bindande. 

Har själv gått mycket i samtalsgrupp och tycker det är en jättebra metod för att göra en förändring av sitt liv. Men första gången jag gick i grupp så gillade jag det inte alls. Utan bestämde mig redan direkt att hoppa av. Jag hoppade av och ångrade mig direkt och började efter ett tag igen och har efter det varit med i flera olika grupper.  

Det kommer att vara en öppen grupp, du går så många gånger du vill. Någon vill gå många gånger och någon annan känner sig nöjd efter färre gånger. Så det betyder att när någon slutar så kommer det in en ny.

I gruppen kommer vi att vara 6 - 8 deltagare. 

Varför samtal i grupp?

Du kan gå i grupp av många olika anledningar och det behöver inte vara för att du har ett problem eller mår dåligt.

Här är några exempel:

  • förändra ditt liv
  • öka din självkänsla och ditt självförtroende
  • lyfta ett beteende eller en oro som är svår att bryta
  • hitta din inre styrka och tron på dig själv
  • stress
  • utanförskap

Ja, det finns väldigt mycket att ta upp i en grupp och bli inte förvånad om det är fler i gruppen som känner lika.

Det är inte alltid så lätt att hitta svaret inom oss, men i en grupp speglar vi oss i varandra och då kan vi lättare hitta svaret inom oss själva. Inte så lätt att skriva om detta men kommer naturligtvis förklara mer när vi ses. 

Priset kommer att vara 250 kr per gång och betalas på plats vid varje tillfälle. Vill du betala för fler gånger på en gång och då få lite lägre pris så kan du välja på 6 gånger för 1250 kr eller 10 gånger för 2000 kr.

För det individuella samtalet på 60 minuter betalar du 250 kr. 

Det kommer att bli tisdag, onsdag eller torsdag, förmiddag eller eftermiddag. Vad passar dig bäst? 

Så för att vara säker på en plast i gruppen så anmäl dig redan nu och då har du större chans att påverka dag och tid.

Så tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill lämna en intresseanmälan och kom ihåg att intresseanmälan är inte bindnade.

För att anmäla ditt intresse eller ställa frågor så kan du använda kontaktformuläret som bland annat finns under kontakt eller skicka ett mail till: [javascript protected email address]. Skriv då gärna några rader om varför du vill gå i grupp och lite om vad du vill förändra. Vill du vara med och påverka dag och tid så skriv gärna det också. Jag hör av mig till dig så snart jag fått din anmälan eller förfrågan.

Jag ser fram emot att få träffa dig och följa dig på din resa. 

Kram Vendela

 

 

 

 

 

 

 

14 Jun 2017