Samtal och coaching via skype

Det finns tillfällen då vi har svårt, ingen lust eller tycker att det är jobbigt att lämna hemmet. Men kanske ändå vill ha hjälp med att förändra sitt liv och då är ju tekniken så bra nu att vi kan träffas och ses via skype.

Har gått en utbildning via skype och det har fungerat hur bra som helst. Vi var fyra kurskollegor som träffades ungefär en gång i månaden och det blandat med handledning. Har även haft klienter via skype.  

När jag och min man bodde i USA i ca 8 månader så var det räddningen att kunna skypa med våra barn. Vi ser varandra så det känns som vi träffas.

Det kan finnas olika skäl till att vi inte vill eller kan lämna hemmet, det kan vara en skada, som jag nu som hoppar omkring på kryckor eftersom jag skadade min fot i lördags när vi höll på med vårt bygge här hemma, det är jobbigt att leta parkering i stan, det är sommar och sol och jag vill bara vara hemma och njuta, du bor inte i Karlskrona eller i närheten och vill ändå ha min hjälp eller så är det jobbigt att lämna hemmet.

Det kan också var så att du går i samtal hos mig men är lite krasslig en dag men vill ändå ha ditt samtal och då funkar det ju jättebra med skype även vid sådana tillfällen och ingen behöver bli smittad. Så det går ju även bra att mixa skypesamtal med att vi ses. Det som passar dig bäst.

Anledningen spelar ingen roll och det är inget vi behöver prata om, om du inte vill. Men det sköna är att skype finns och att fler har möjlighet att få möjlighet att förändra sitt liv till det bättre.

Har själv gått mycket i olika terapier och träffat många olika terapeuter, psykologer och kuratorer och vet att det kan vara lite svårt att hitta någon som känns rätt för just dig. Det kan vara en viss oro att gå till en person du inte känner.

Så jag erbjuder dig att kostnadsfritt ses i 15 minuter via skype så att du har möjlighet att få känna efter om det känns rätt. 

Så känner du att du vill ha hjälp med att förändra ditt liv så hör av dig.

Ser fram emot att få höra av dig och hjälpa dig på din resa.

 

Här några fina ord från klient via skype:

"Vendela har coachat mig via skype och det har verkligen fört mig framåt."

 

Kram Vendela

 

 

 

 

 

15 Jun 2017