Ser inte fram emot

Det gick bra med bokslutet igår så nu är det klart och jag kan gå vidare och uppgifterna klara för deklarationen. Känns så bra att kunna släppa det.

Ingen träning idag heller, är nog i en liten downperiod just nu och det är nog vädret och kylan som spökar för mig just nu. Så siktar på imorgon istället. 

Snart dags för mig att vara terapeut på skype. Sen är det dags för mig att köra till stan och göra ett besök som jag inte alls ser fram emot, tandläkaren. Så nu hoppas jag att mina tänder är lika fina som dom brukar vara enligt min tandläkare Peter Danielsson. Men man vet ju aldrig, kan ju vara någon gammal lagning som har rasat eller nåt. Men jag hoppas, hoppas. Min tandläkare är så bra och vet att jag är rädd så jag känner mig ändå ganska trygg när jag går dit. 

Har minskat min flouranvändning, tror att det är drygt ett år sen, så andvänder flour två kvällar i veckan och detta på grund av att flour inte är bra för våra kroppar. Förra gången jag var hos tankläkaren hade jag nästan ingen tandsten, men en lagning som rasat som blev fixad. Tror han var lite stressad förra gången för han glömde bort min tandsten eller så var det så lite. Så ska bli lite spännande att se hur det ser ut i munnen idag. Känner ingen ökad tandsten. Har tidigare frågat vad jag kan göra för att minska min tandsten och fick då svaret: du har så lite så du behöver inte göra något extra.

Sen är det dags för jobb på Hälsoplan. En mycket blandad dag, lite rörigt i magen, det bra och roliga med jobb och sen det mindre roliga och jobbiga med tandläkaren. Så jag hoppas jag lämnar tandläkaren med lätta steg.

Önskar er alla en härlig tisdag.

Kram Vendela

7 Feb 2017