Sista fredagsmyset

Det gick jättebra att sätta upp lampan på Hälsoplan. Som tur är så finns där en stege som är tillräckligt hög. Så nu har vi en tacklampa.

Sen var det dags för vaxning och det klarade min man galant. Tack älskling.

Så skönt med hårfria ben igen.

Tanken var ju att vi skulle äta hamburgare på Bourbon men dom öppnade inte förrän kl 18 och vi var klara en stund före det och orkade inte vänta. Så det fick bli lite hämtmat från Timeour istället och då valde vi inte hamburgare eftersom vi inte är så glada för frysta hamburgare. Så jag valde kebab, tycker det är gott att äta ibland, jag kanske max två gånger per år. Så det blev inte som vi hade planerat men helt ok ändå. Så Bourbon får vi prova en annan gång.

Sen blev det soffhäng och hockey på TV och Karlskrona gjorde en helt ok match som inte började så bra men slutade med vinst med 2-1 så det var riktigt kul och spännande att se. Så vi valde att se klart hockeyn innan vi slog över till handbollen. Det också en spännnade match där dom låg under med 3 mål när vi började titta och som ökade till 5 mål innan dom vände. På slutet ledde Sverige med 1 mål, men Serbien gjorde mål och matchen slutade lika. Ser fram emot att se fortsättningen.

Har alltid svårt att somna och det var ingen skillnad igår. Brukar lägga mig en stund på spikmattan då och lyssna på bok och då brukar jag till slut somna.

Har sovit ganska ok i natt men kommer även idag att ta det ganska lugnt här hemma. Så det blir städning, lite tvätt, kanske ska baka en sockerkaka och även lite julpynt till trappen.

Så här fint kommer det inte bli på min trapp. Är lite avundsjuk på dom som har ett intresse av att plantera blommor och pynta och göra så fint på trappen och ute i krukor. Jag är jättedålig på det. Igår köpte jag en liten julgrupp som jag kan ha ute på trappen som jag ska pynta upp lite grann och även en krans som jag ska pynta upp lite själv. Så jag hoppas att jag kommer ihåg att ta bild om jag blir nöjd så får ni se.

Ikväll är det vårt sista fredagsmys i Sverige för i år. Det blir som vanligt lite gott att äta och mys vid TV:n. Ikväll är det final i Idol. Ska bli så kul att se.

Övrigt i helgen blir det lite pyssel här hemma, på söndag ska vi med våra underbara grannar Monica och Lennart till Askunga Dovvilt för att äta deras jultallrik. Ser jag fram emot. Senare på eftermiddagen/kvällen kommer barnen på lite julmys så vi hinner ses lite innan vi åker till Spanien.

Önskar er alla en härlig fredag och skön helg.

Kram Vendela

 

 

9 Dec 2016