Sista måndagen i januari

Hade en trevlig lunch med Marja och Lena i fredags. Vi gick till Elsas och jag valde en skinkpaj som inte alls var god. Tror inte dom gör den själva. Så den kan jag inte rekommendera.

Efter lunchen gick Marja och jag en liten runda på stan inann jag åkte hem och la mig en stund på soffan och tittade på en av mina favoritserier innan Thomas kom och vi började med vårt lilla fredagsmys.

Lördagen började med frukost och sen packade vi upp nya soffan till uterummet och kollade så att den var ok. Så nu är det mycket möbler i uterummet och jag vill så gärna göra i ordning där ute. Men får vänta ett tag till.

Fortsatte med lite pyssel här hemma, sen körde vi till Bubbetorp och kastade skräp och efter det tittade vi lite på skidor och hockey på TV innan vi körde in till stan för att fira Linus. Där blev det skål i bubbel och en mycket god chilli som Linus lagat. En mycket trevlig kväll.

Söndagen började med frukost och melodikrysset, lite pyssel här hemma och även denna dagen skidor på TV. En väldigt skön och avslappnad helg för min del.

Idag måndag och sista måndagen i januari och en ny spännande vecka att se fram emot. Började min morgon på löpbandet, gick så där idag, fick ont i magen när jag sprang, försökte pressa mig men fick sänka farten lite då och då, men det blev helt ok till slut. Ska snart vara provklient till en av mina kurskollegor på skype och det ser jag verkligen fram emot. Sen blir det bokföring och jobb med hemsidan och senare i eftermddag är det möte på Hälsoplan 5.

Önskar er en härlig måndag och en spännande vecka att se fram emot.

Kram Vendela

30 Jan 2017