Skön maj helg

Hade en mycket bra fredag med jobb och mysig lunch med Lina. Mötte upp Thomas när jag körde hem som lämnat tillbaka en hyrbil och då passade vi på att titta på en bil som jag är intresserad av. Jag funderar starkt på att byta min lilla bil till en annan liten bil. Men inte riktigt klart vad jag vill ha än.

Just nu är det jättekul och mysigt med en cab men vintertid är det ju som vilken bil som helst. Så nu känner jag att nu har jag testat detta med cab. Så vi får se hur det blir och vilken bil det blir.

Sen blev det fredagsmys och lite god mat efter det och vi tittade på finalen av Let´s dance. Jag hejade på Bianca, för mig hade hon mer känsla i sin dans men hon kom två. Inte dåligt det heller.

Lördagen började med frukost ute på altanen och sen var det dags att ta tag i gräsklippningen, Thomas fällde träd och efter gräsklippningen rensade jag lite rabatt. Rensa rabatt är inte någon favoritsyssla för min del, kan inte hålla på för länge men det blir fint när man är klar.

Sen blev det lunch och jag hann även med en liten powernap på solsängen innan det var dags att cykla till Lyckeby för att se Kevin och Hasslö spela fotboll. Men tyvärr så skadade sig Kevin i benet så han kunde inte vara med så länge. Tråkigt för oss och ännu mer ledsamt för Kevin som både hade ont och inte fick spela. Troligen en muskelbristning i baksidan på låret.

Hasslö spelade mot Lyckeby som kommer från fyran så dom blev lite för svåra för Hasslö som precis kommer från sexan. Det blev 5-1 till Lyckeby, men dom får ta med sig andra halvlek som blev 1-1.

Efter matchen cyklade vi hem och så blev det lite lördagsmys i uterummet med lite kortspel innan det var dags att börja med middagen. Kvällen spenderades i soffan i uterummet med tv och film. Vi tittade Mall Cop 2.

Bildresultat för mall cop 2

Kan inte rekommenderas. Tyckte första filmen var underhållande och rolig men denna var bara löjlig och pinsam. Några skratt blev det men inte tillräckligt många.

Söndagen började även den med frukost ute på altanen och då även med melodikrysset. Hade tagit en bild på detta, men nu ska det strula så jag inte kan lägga in bilden. Så typiskt när jag för en gång skull har tagit en bild. Ja, ja inte mycket att göra åt det nu, få visa den vid annat tillfälle.

Sen blev det lite fix här hemma med lite av varje, jag målade klart utemöbeln.

Thomas tvättade resten av altanen, jag gjorde en rabarberpaj och vi planerade även lite inför vår 50 års fest.

Idag är det måndag igen och en underbar sådan. Nu är värmen tillbaka igen så bara njut.

Nu ska jag äta frukost och sen är det dags för jobb.

Önskar er alla en underbar måndag.

Bildresultat för måndag

Kram Vendela

Bildresultat för måndag

 

23 May 2016