Småkyligt

Hade en mycket trevlig och givande träff med Marie igår. Marie har företaget Alternativet och utför zonterapi. Vi pratade bland annat om samarbete framöver så vi får se vad som händer. 

Idag började jag min morgon med en löprunda. Igår hade jag känning i min högra häl, på insidan av hälen och under hälen. En annan känsla än jag känt i mina hälsenor tidigare. Gjorde inte ont när jag sprang men under löprundan så började det kännas i hälsenan. Kände inget på promenaden och känner inte så mycket just nu. Så min förhoppning är att jag ska kunna fortsätta springa.

Precis avnjutit en god frukost och läst BLT. Ska snart baka fröknäcke, städa och klippa gräset. Lite småkyligt och blåsigt idag men jag hoppas temperaturen stiger något och blåsten avtar tills jag är redo för gräsklippning. 

Nu har den sista Hasslöfestivalen startat, iallafall vad dom säger. Vi har inte planerat att åka dit. Men just nu känner jag mig lite sugen att åka ut och träffa vänner från Hasslö. Alltid lite speciellt med Hasslöfestivalen. Har inte pratat med Thomas om det så får se hur det blir. 

Är det någon av er som ska dit?

Imorgon ska det bli lite varmare så det hoppas vi på.

Önskar er alla en härlig fredag och underbar helg. 

Kram Vendela 

10 Jul 2015