Solig och kylig måndag

Vi hade en mycket trevlig och god kväll hos våra underbara grannar Monica och Lennart i fredags. Lördag körde vi till Möcklö för att hjälpa Kevin med att ta bort en vägg i deras kök.

Hemma igen blev det att titta på KHK på TV och därefter lite god lördagsmiddag.

Söndag åkte vi till Leksakshuset för att höra om det på ett enkelt sätt går att måla våra ekluckor som vi har i köket. Ek blir visst gult efter ett tag och detta har jag helt missat tidigare. Så våra köksluckor är just nu så fula så jag vill bara bli av med dom. Här ser ni även vår svarta bänkskiva vi vill byta ut.

Men det skulle behövas väldigt mycket sliparbete och eftersom det finns en hel del skarvar är det heller inte säkert att det skulle bli bra. Jag vill helst inte ha helvita luckor utan vitlaserat. Så nu får vi se hur vi går vidare med det.

Har haft min ipone 5c i drygt två år och har märkt att batteriet har börjat vackla. Så i söndags gick vi även in på Elgiganten och köpte mig en ny mobil. Har verkligen gillat min 5c, men den finns inte längre och eftersom jag inte har behov att det senaste så köpte jag mig en 5s till ett mycket bra pris. Trodde att jag skulle behöva köpa nytt fodral men mina gamla passade. Så det var ju perfekt.

En bild på min gamla mobil, iphone 5c. Lite mjukare i utförande, som jag gillar.

Iphone 5s är lite hårdare och kallare. Men jag vänjer väl mig och kommer att bli nöjd med den också.

Känner att jag haft en lugn och skön helg och redo för en ny vecka.

Idag är det 5:2 måndag för mig och jag har bestämt mig för att ha en väldigt lugn dag. Även om jag är hemma och jobbar så stressar jag upp mig och det egentligen utan anledning. Det är så mycket jag vill göra och hinna med och jag vill även känna att jag gjort något bra när jag jobbar hemma. Så därför blir jag ofta stressad när jag är hemma och jobbar och det är jag själv som skapar denna stress. Så i morse när jag vaknade så bestämde jag mig för att ligga kvar lite längre i sängen och försöka att undvika stress idag. Än så länge har det gått ganska bra. Det ligger där och gror och jag motar bort den. Så jag hoppas jag kommer att lyckas med en mindre stressad hemmadag idag.

I eftermiddag ska vi troligen åka till Jämjö bygg och fortsätta vårt sökande efter en ny bänkskiva.

Önskar er alla en härlig måndag och en ny spännande vecka att se fram emot.

Kram Vendela

16 Jan 2017