Solig och varm tisdag

Solen fortsätter att skina och värma oss och jag bara älskar det. Längtar inte alls till höst och kyla som många andra verkar göra. Men egentligen är väl det bättre att känna så eftersom vi har olika årstider i Sverige. Men, men så är det och jag njuter så länge jag kan.

Igår blev det en hel del bokföring. Har ju bytt bokförinsprogram och har inte bokfört på hela sommaren. Men nu är det klart och jag tycker att det är så kul att bokföra. Gillar att jobba administrativt. Hann även sitta ute i solen en stund på eftermiddagen. Mycket härligt.

Har problem när jag cyklar, tycker att det är underbart att ta en cykeltur och se naturen och känna dess dofter men får så ont, i handleder, det jag sitter på och nacken bränner. Så det blir nästan som tortyr istället för en underbar tur. Så nu har jag bestämt att jag ska börja cykla lite kortare turer för att se om det kan bli bättre. Så igår tog jag mig en cykeltur på eftermiddagen. Blev på gränsen för lång började känna av smärtan på slutet. Så nu ska vi se om jag kan få bukt med det.

Idag började jag min morgon med min andra kettlebells träning. Jättekul och jobbigt. Jag får mer flås när jag tränar med kettlebell än vanlig styrketräning. Så det känns jättebra just nu. 

Ska snart köra in till stan för att jobba sen blir det veckohandel.

Önskar er en härlig tisdag.

Kram Vendela

13 Sep 2016