Solig onsdagsmorgon

Det var så underbart varmt i går kväll. Gick från jobbet strax innan klockan 18 och det var så otroligt varmt och skönt. Hemma hade Thomas fixat middag och vi kunde sitta ute och äta så sent. Vi satt ute till ca 19.30, då började det kännas lite kyligt, hade bara shorts och linne på mig. Men verkligen helt underbart och det härliga varma vädret fortsätter några dagar till. Så passa på att njuta.

Idag har jag haft en lugn morgon och ska snart köra in till stan för att jobba och efter jobb blir det veckohandel. Sen hoppas jag hinna hem och sitta i solen en stund. Får passa på nu de här sista dagarna och verkligen njuta.

Idag skriver jag min blogg på min nya mac-dator, lyckades inte få igång min gamla dator, så idag blir det inga blider. Har försökt att lägga in bilder här på bloggen, både mina egna, från google och från pixabay men jag lyckas inte med det. Vet inte hur man gör. Har även googlat hur göra men de tipsen som finns där funkar inte heller. Så är det någon som är duktig på det så blir jag väldigt tacksam för tips.

Önskar er en härlig solig onsdag.

Kram Vendela

 

24 Aug 2016