Solig sommaronsdag

Får börja med en rättelse: skrev igår Hasse Pontén, han heter naturligtvis Hasse Brontén.

Bildresultat för hasse bronten komiker

Igår innan jag började min shoppingtur så fick jag åka till Möcklö. Kevin ringde och berättade att Nikki verkade irriterad i ögat och blinkade hela tiden. Men kunde inte se något och hon var inte röd i ögat så jag tvättade med en pads och det tyckte hon var skönt och idag är hon bättre.

Sen körde jag till skofynd i Lyckeby. Ni som följer min blogg vet att jag har problem med mina fötter och ville köpa mig ett par redigare skor. Dom hade även rea så det var ju inte alls dumt och jag hittade mig ett par skor.

Köpte mig även ett par nya gummistövlar som jag har letat efter ett tag men inte hittat några fina till rimligt pris. 

Hade tänkt visa bilder på skorna jag köpt, men idag är det bildstrul igen och jag förstår inte varför. Så får visa bilder en annan dag.

Så nu har jag kastat mina gamla gummistövlar som hade en hel del år på nacken och var ganska slitna. Använder sällan gummistövlar men det är bra att ha när det väl behövs och då är det ju även kul om dom är lite fina tycker jag.

Blev lite andra småköp, var även inne på både Lindex och Kappahl men hittade ingenting. Blev bara deppig när jag gick in i klädbutikerna. Det var rea och då är det mest skräp som hänger kvar och inget för mig och sen var butiken fylld med höstkläder i murriga färger. Så tråkigt, vi är fortfarande mitt i sommaren och då vill jag köpa ljusa kläder som jag kan använda nu inte handla för hösten. Den mörka årstiden är tillräckligt lång ändå. Fy så tråkigt.

Efter det lite matköp och sen hem och äta lunch och hann även med en stund i solstolen.

Igår kände jag av mina ena häl lite för mycket för att det skulle kännas ok. Så i morse vågade jag inte springa. Det känns bättre idag men har en liten känning. Tror inte att det kommer från min löpning utan av att jag troligen hade fel skor på mig när vi var inne i stan i måndags eftermiddag. Det blev en del gående inne i stan på hårt underlag och fel skor. Så det blir lite tröttsamt att detta alltid är ett problem för mig. Nu hoppas jag att skorna jag köpt är bättre för mina fötter. Vill inte alltid gå i gympaskor.

Idag är det hemmasysslor som gäller, först betala räkningar, vi har precis bytt bank från Swedbank till Länsförsäkringar och det är första gången jag ska betala räkningar via den hemsidan. Så det kommer väl troligen ta lite mer tid innan jag lärt mig allt.

Bildresultat för betala räkningar

 

Sen ska jag förgylla min dag med gräsklippning.

Bildresultat för gräsklippning

Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.

Önskar er alla en härlig sommardag.

Bildresultat för sommar

Vi ses när vi ses.

Hjärta, Röd, Kärlek, Lycka Till

Kram Vendela

 

27 Jul 2016