Solig underbar fredag

Igår när jag kom till Hälsogränden och skulle förbereda för en navelpiercing så upptäckte jag ännu fler saker som stulits vid inbrottet. Speciellt en mätsticka jag behöver för att få rätt avstånd mellan hålen där piercingen ska sitta. Så fick lite panik, hur gör jag nu och snart kommer kunden. Så jag ringde till Blomdahls och där fick jag måttet och fick göra en egen mätsticka. Så allt slutade bra.

Bildresultat för blomdahl navelpiercing

Upptäckte även att många aftercare servetter var borta. Så svårt att förstå det här inbrottet. Har naturligtvis inte någon förståelse för inbrott över huvud taget men jag förstår ju att det ofta är personer med problem som behöver pengar. Men dessa saker som är stulna på Hälsogränden ger inga pengar.

Tidigare har jag upptäckt att flera paket navelpiercing var stulna så hade bara en kvar. Tidigare har jag bestämt att sluta med piercing och inom en snart framtid endast ägna mig åt coaching, samtal- och energiterapi. Så igår var det min sista navelpiercing. Känns både bra och dåligt. Vill ju ägna mig åt det jag brinner för mest men kommer att sakna alla trevliga kunder som blir så glada över sin fina piercing.

Bildresultat för blomdahl navelpiercing

Idag är det en härlig och solig fredag. Var riktigt skönt på morgonpromenaden idag och äntligen är dom klara med skogsröjningen på min favoritrunda.

Idag ska jag baka bullar, var ett tag sen, har redan förberett degen innan frukosten. Så nu är den snart färdigjäst och dags att börja baka ut.

Så här kommer det se ut sen.

Bildresultat för baka bullar

Efter det är det hög tid att klippa gräset. Växer alldeles för fort nu. 

 

Bildresultat för gräs

Senare idag ska jag åka in till Pauline. Hennes Linus är iväg och Thomas ska på ABB-fest så vi tänkte äta lite fredagsmat ihop. Ikväll blir det kycklingwraps ala Vendela.

Bildresultat för kycklingwraps

Så en fullmatat dag för mig. Imorgon är det dags för fotboll på Hasslö igen och det blir troligtvis vinst. Hasslö möter Drottningskär som ligger sist i tabellen. Heja, heja.

Önskar er alla en underbar fredag och skön helg.

Kram Vendela

 

 

 

 

 

 

 

 

11 Sep 2015