Som sommar

Helgen har ju verkligen varit helt underbar. Vilket väder, bara älskar, precis som sommar. Så har verkligen njutit av att vara ute och arbeta i trädgården.

Lördagen åkte vi och handlade lite direkt efter frukost. Lite tomt i kylen efter att vi varit borta i två veckor. Sen var det dags att klippa gräset och efter det tog vi bort plåten som täckt poolen under vintern. Så nu är poolen redo för bad, dock lite för kall just nu.

Vi fick även fint besök i lördags av två av barnen. Pauline kom förbi en stund och även Marcus med sina två barn kom och fikade. Mysigt och trevligt blev det.

Söndagen började vi att fixa till terassen. Den ska tvättas och behandlas. 

Så det mesta är tvättat nu. Ni ser skillnaden på terassen, längst till höger är den mer grå.

Så det kommer nog bli fint när det är klart.

Jag började även att måla en gammal utemöbel som vi tyckte behövde en uppfräschning.

Här är möbeln nytvättat och ser ganska fräsch ut.

Jag tycker inte att det är superkul att måla så får nog ta lite i taget. Så här långt kom jag igår med grundmålningen. Kanske hinner måla lite till idag.

På eftermiddagen tog vi en sväng till Kevin och Michaela så vi fick träffa alla barnen i helgen. Härligt.

Idag är det måndag och det innebär en ny spännande vecka att se fram emot.

Började min morgon med rodd i uterummet. Men kunde lika gärna ha gjort det utomhus idag. Men roddmaskinen är lite svår att flytta. Sen blev det årets första vardagsfrukost i uterummet. Så nu är livet lite extra härligt.

Idag är det hemmasysslor som gäller och ikväll ska jag på en företagsträff för kvinnor. Så det ser jag fram emot och hoppas träffa några nya företagare än dom jag brukar träffa på våra träffar, men vi får se.

Även superväder idag och hoppas kunna vara ute idag också.

Önskar er alla en toppenmåndag och en ny vecka att se fram emot.

 

Bildresultat för ny vecka

Kram Vendela

Bildresultat för hjärta

9 May 2016