Sommaren har kommit

Äntligen har sommaren kommit och det är så härligt. Just idag är det inte supervarmt men ändå skönt. Behövde inte frysa på morgonpromenaden idag. Jag kan även säga att jag är frisk nu. Har fått tillbaka i stort sett all energi igen. Tog en långpromenad idag just för att känna hur kroppen kändes och den kändes nästan helt ok. Saknas lite så får vänta några dagar till innna jag kan springa ingen. Men nu känns det hoppfullt, det går åt rätt håll. Jippi!!!

I fredags bakade jag lite och förberedde för vår lilla middagsbjudning i lördags. På kvällen var vi i Kallinge och tittade när Kevin spelade deras sista match innan sommaruppehållet. Var ingen bra stämning i Kallinge, vet inte var det var men helt fel energier för min del. Matchen var inte heller så bra så kanske var det fler som kände av den dåliga energin. Matchen slutade 0-0.

Nu har vi sålt båten och i lördags kom den nya ägaren och hämtade den. Vi har inte riktigt plats för båt i vårt liv just nu så jag hoppas Nora får åka på lite fler äventyr nu.

Sen fixade vi även så att poolen är redo att bada i och nu passar det ju perfekt när värmen är på väg.

På kvällen hade vi en mycket trevlig kväll med Helene och Anders som var här på middag. Det var dom som samtidigt var i USA när vi var där. Nu är det drygt ett år sen vi sågs så det var verkligen på tiden och superkul att ses igen.

I lördags gjorde dom det igen.

Bildresultat för u21 em 2015

 

U21 spelade en supermatch i semifinalen mot Danmark och vann med 4-1. Så otroligt bra. Så imorgon tisdag spelar Sverige finalen mot Portugal. Ska bli väldigt spännande att se och även om dom förlorar så får dom ju silver.

Söndagen ängnades åt att måla klart lite smådetaljer på garaget. Känns som det här målandet aldrig tar slut. 

Idag blir det lite jobb vid datorn och sen ska jag ge mig iväg för lite inköp och hämta några paket.

Jag önskar er en härlig måndag och en bra början på veckan.

Kram Vendela

 

 

29 Jun 2015