Sommarregn

Ja matchen mellan Sverige och Italien i fredags gick ju inte alls som vi hoppades på. Dom förlorade med 1-0. Imorgon spelar dom sista matchen i seriespelet och då får vi se om de lyckas gå vidare. Hoppet är det sista som lämnar dig.

I lördags åkte vi till Kalmar och ikea och fick tag i det vi ville ha till arbetsrummet. 

I söndags körde vi till Hörby för att titta på en bil. Innan min peugoeut så hade jag en Mercedes a-klass. 

Bildresultat för mercedes a-klass

Så har börjat sakna den bilen, den bilen hade i stort sett allt jag ville ha. Men efter att ha haft den i fem år så kände jag för att byta till något annat. Så då kände jag att det hade varit kul men en liten cab och det är lite kul och härligt när det är fint väder att kunna caba ner. Men annars är det ju som vilken vanlig bil som helst. Så nu känner jag att jag vill ha en lite mer praktisk bil, utan gigantiska framdörrar.

Bildresultat för peugeot 207 cc

Så eftersom Fiat 500 inte finns i starkare krafter än 69hk så är inte den intressant för mig längre så då har jag börjat titta på Mercedes a-klass igen. Så vi körde till Hörby för att prova en. Men fick inte rätt känsla för den så vi får fortsätta leta. Både kul och jobbigt att leta bil. Det är svårt att hitta det man vill ha här i närheten.

När vi kom hem från Hörby tog jag tag i gräsklippninen och efter det satte vi ihop skåpen vi köpt till arbetsrummet och sen gjorde vi klart där inne. 

Så nu ser det ut så här i den tomma hörnan.

Före:

Efter:

Så nu har vi fått det lite mer ombonat och lite mer förvaring till en inte allt för dyr peng. Så nu känner vi oss nöjda för stunden.

Igår var det jobb, lunchdate med mina gamla kollegor på Hälsogränden och sen föreläsning på kvällen. En mycket bra och givande föreläsning med Mia de Neergaard.

 

 

 

Bildresultat för mia de neergaard

Mycket som jag redan tänker och jobbar på men alltid bra att få höra det igen och få nya vinklar och tankar på att tänka postitivt, du är bra som du är och att vara här och nu.

Idag blir det lite pyssel här hemma, lite jobb och eventuellt veckohandel med Thomas. Vi ska både handla till midsommar och fixa en del till festen, men det beror på hur Thomas har det på jobbet i eftermiddag. Annars får vi ta det imorgon.

Önskar er alla en härlig tisdag, trots det lite mulna och regniga vädret. Men även det är ju lite skönt ibland. Ser ju ut att bli strålande väder i helgen och då är det ju alltid lättare att gilla en dag som denna.

Bildresultat för tisdag

Kram Vendela

Strand, Sand, Stenar, Hjärta, Kärlek

21 Jun 2016