Sover med jordat lakan

Ja vad säger man, redan torsdag igen.

Bildresultat för torsdag

Lunchen i går var mycket trevlig, det bjöds på gulaschsoppa som var mycket smakrik. Det blev lite mingel för vår del men inte så mycket. Det var också väldigt hög ljudnivå vid lunchen så det var svårt att höra när man pratade. Så just nu känner jag inget behov att gå igen. Men visst, jag är inte helt främmande för det. 

På eftermiddagen/kvällen var vi en sväng hos Kevin som bjöd på god middag och Thomas hjälpte honom att kolla vad som behövs för delar för att få in vatten i tvättstugan.

Väl hemma igen tittade vi på hockey och handboll. Karlskrona vann hemma igen. Så nu hoppas jag det går åt rätt håll för laget och att dom har fått lite bra energier av dessa vinster. Det är handbolls-EM just nu. Sverige har spelat klart i EM, men matchen i går var ändå viktig för Sverige för att få spela OS-kval. Spanien vann mot Ryssland så Sverige får spela OS-kval. Så det ser vi fram emot. Kul för Sverige.

Nu har jag sovit på det jordade lakanet i två nätter. Svårt att säga om det påverkar mig något ännu. Men har sovit helt ok i två nätter iallafall. Vi är olika i våra kroppar och reagerar olika men jag förväntar mig inte att jag ska se någon skillnad så snart.

 

Idag ska jag göra något som jag inte alls tycker om, men som är ett måste, jag ska gå till tandläkaren. Usch, usch, usch. Det ska bli spännande att se vad han säger om mina tänder nu när jag inte använder flour varje dag längre. Han har alltid pratat mycket om flour, mycket tandkräm på tandborsten och flourtabletter. Har alltid litat på min tandläkare men när det här med att flour inte är bra för våra kroppar så vill jag inte längre tillföra min kropp det. Forskningen fortsätter, men om jag har fattat rätt så är det andra saker i våra kroppar som påverkar våra tänder mer än vad vi borstar tänderna med.

Bildresultat för tandläkare tecknad

Så idag ska jag få min dom.

Efter det blir det jobb och sen har vi Afterwork med Wellnetwork-gänget.

Så förutom tankläkarbesöket så har jag en bra dag att se fram emot.

Önskar er alla en bra torsdag.

Bildresultat för torsdag

Kram Vendela

 

 

 

28 Jan 2016