Spanien

Förra veckan var vi i spanien och letade boende. Tanken är att köpa ett pensionärsboende i god tid innan priserna stiger. Men tanken är ju också att använda det nu och även hyra ut för att få ihop till omkostnaderna.

Det var en intensiv vecka. Vi träffade mäklare i fem dagar och var glada att vi fick i oss lite lunch. På eftermiddagarna åkte vi runt för att känna av områdena vi tittat på boende och att lära oss hitta. Sen handlade vi mat och åkte till hotellet och det var Thomas som fick fixa maten för jag var helt slut.

Vädret var soligt och fint och graderna var mellan 15 till 20 grader på dagarna. Mornarna var lite kyliga med ca 3 till 8 grader. Men så härligt att få uppleva sol och klarblå himmel. 

Vi kom hem i måndags något slitna. Efter en intensiv vecka och dåligt med sömn. Ingen skön säng och vår granne på hotellet var nog döv och nattmänniska, hade tv på så högt att det lät som det var i vårt vardagsrum och den var på hela natten. Så det var fantastiskt skönt att få komma hem och sova i sin egen säng. 

Vi har hittat ett radhus vi vill ha. Men det blev lite tokigt med priset. Vi har sett det på blocket och även pratat med mäklaren och han bekräftade priset. När vi i fredags tittade på radhuset med mäklaren i Spanien så visade det sig att priset på blocket var ett kampanjpris till och med 31 december. Mäklaren vi först pratade med hade missat detta.

Detta radhus är ett bankåtertag så det är banken som bestämmer priset. Så nu har mäklaren i spanien skrivit ihop en offert med det kampanjpriset och även förklarat vad som hänt. Så nu hoppas vi att vi kan få köpa radhuset till kampanjpriset. Men det finns en liten hake. Om någon är intresserad av att köpa detta radhus till fullt pris får dom ta det utan att vi får en chans att veta det och köpa till fullt pris.

Så det är lite jobbigt att inte veta och inte kunna påverka. Men jag är positiv och tänker bara positiva tankar och ser mig sjölv och Thomas bo där. Men visst finns det en oro i magen. Jag vill få besked NU.

Har en ganska intensiv vecka här hemma också. Med jobb, möte, tandläkarbesök, massage, träffa min mentor och ikväll ska jag ha en hälsokväll på Hälsogränden tillsammans med Britt, min massör från Stockholm som även är kostrådgivare. Så det blir en kväll om kost, hälsa och aloe vera produkter från Forever living. 

Är du intresserad av hälsokvällen eller aloe vera produkter så hör du av dig.

Nu är det dags för en promenad med hundarna innan jag ska in till stan och jobba.

När jag har lite mer tid ska jag lägga upp lite bilder från Spanien. 

Ha det gott. Hörs snart igen. 

Kram Vendela

 

14 Jan 2015