Städ och mys

En underbar fredag och helg har jag framför mig. Nu känner jag att i stort sett all min saknade energi är tillbaka. Så härligt.

Så min fredag kommer att bestå av städning och tvätt, tror att jag ska baka något litet gott också. Sen blir det lite annat småpyssel här hemma. Sen ikväll blir det fredagsmys för Thomas och mig. Lite gott att äta och lite mys framför TV och idol. Så kul att titta på idol och se hur och vad dom sjunger och om dom har utvecklats något från förra veckan. Sen är det ju alltid kul och se vilka som får fortsätta sin idolresa.

Idag får Kevin och Michaela nycklarna till sitt nya hus och ska så smått börja flytta in idag. Så imorgon lördag ska vi hjälpa dom att flytta. Så härligt för dom. Kan riktigt känna hur uppspelta och glada dom är för att få flytta in i sitt första egna hus. Så glad för deras skull.

Bildresultat för nyckel till hus

Vi är på jakt efter ett runt matbord. Vi sålde vårt bord i våras och har haft ett alternativt bord över sommaren eftersom vi ändå alltid sitter i uterummet och äter. Men nu när vi har flyttat in igen så vill vi ju naturligtvis ha vårt nya bord. Men det är svårt att hitta ett som vi vill ha utan att betala hur mycket som helst.

Vi hade tänkt köpa ett på ikea som vi tittat ut. Men till det är det bara en iläggsskiva och då blir det för litet de gånger man bjuder hem lite folk. 

Så nu söker jag med ljus och lykta på blocket efter ett runt vitt matbord med två iläggsskivor. Ett runt matbord ligger ofta på 110 cm i diameter och med iläggsskivorna behöver det bli nästan 2 meter för att det ska vara intressant för oss. Så är det någon som har ett runt bord som skulle vara intressant för oss så hör gärna av er skulle bli så glad. Vill ha ett bord nu.

Bildresultat för runt matbord

Bildresultat för runt matbord

Bildresultat för runt matbord

Det finns ju naturligtvis en hel del runda matbord om man vill betala väldigt mycket. Men det känner inte vi för.

Så jag hoppas jag inom snar framtid kommer att hitta vårt bord.

Jag önskar er alla en härlig fredag och skön helg.

Kram Vendela

 

 

 

 

16 Oct 2015