Städmorgon

Besöket hos tandläkaren i går gick bra men det var jobbigt. Jag var där klockan 13 och hade inte ätit lunch innan. Åt en ganska sen frukost eftersom jag var och tränade i går morse så det var för tidigt för mig att äta innan. Frågade tandläkaren när bedövningen skulle släppa och han trodde ca en timma. Men det tog över två timmar och då var jag tvungen äta innan jag skulle jobba. Så det kändes så där men det gick bra. Det kändes lite konstigt att dricka te med en halvdomnad läpp.

Bildresultat för bedövad

Idag började jag min morgon med att städa. Jag funderade på hur jag skulle lägga upp min dag och då kom jag på att jag brukar ju träna innan frukost så då kan jag ju lika väl städa innan också. Det har jag aldrig gjort innan men det var ju jättebra. Då har man det gjort och får en god efterlängtat frukost efteråt istället. Så det kommer jag troligen göra igen.

Bildresultat för städning

Kroppen känns mycket bra efter träningen igår. Det känns lite men inte alls mycket. Så det känns som en mjuk träningsform som kan passa mig och som jag stegvis kan öka. Så idag har beställt en roddmaskin. Så det ska bli så skönt att komma igång med regelbunden träning igen.

Så här ser roddmaskinen ut som jag har beställt. Det stod inte hur lång leveranstid det var så jag hoppas den kommer snart. Längtar efter att få sätta igång.

Bildresultat för roddmaskin

Någon som har erfarenhet av att träna på roddmaskin? Vad tycker du om att träna? Dela gärna med dig.

Mina övriga planer för dagen är att handla och efter det blir det jobb.

Ska handla en del glutenfria varor och även varor så jag kan baka glutenfritt själv. Jag har tagit beslutet att börja äta glutenfritt på grund av det här med fibromyalgin. Kommer även att minska mycket med socker. Jag hoppas detta kan göra att fibromyalgin inte blommar ut ordentligt på mig.

Jag är en riktig gottegris och tycker mycket om godis och älskar småkakor. Så i stort sett äter jag någon sötsak varje dag. Men nu har jag inte ätit det på två dagar och känner inget sug alls. Men jag antar att det lär komma. Men just nu känns det väldigt bra.

Bildresultat för godis 

Är det någon som har erfarenhet av att äta glutenfritt och tips på att baka och laga mat själv så är jag väldigt tacksam för råd och tips.

Bildresultat för glutenfritt

Bildresultat för glutenfritt

Ska se om jag hittar en sån här hylla i butiken.

Bildresultat för glutenfritt

Jag hoppas ni alla får en bra onsdag.

Bildresultat för onsdag

Kram Vendela

 

 

 

 

 

 

3 Feb 2016