Stockholm

Nu är jag i Stockholm på Scandic Klara, samma hotell jag bodde på förra gången jag var i Stockholm, men har fått ett lite större rum denna gången.

Imorgon är det dags för utbildningsträff igen, sista träffen på denna utbildningen. Känner mig lite kluven, tycker mycket och att utbilda mig men jag trivs inte i Stockholm och att bo på hotell. Så jag hoppas verkligen att utbildningsveckan kommer ge så mycket att jag glömmer att det är tråkigt att bo på hotell. 

För övrigt att helgen varit lugn, Let's dance i fredags och melodifestivalen i går. Kul att Måns vann, en helt ok låt tycker jag. Ska bli spännande att se hur låten kommer placera sig i eurovision. 

Pauline och Linus kom förbi i lördags. Jag klippte Pauline och vi grillade korv. Det var skönt väder så vi satt i uterummet och åt och fikade. Så nu är det dags att städa och fixa till där ute.

Vi har haft en liten bäddsoffa från ikea i uterummet, perfekt i storlek men den är så hård. Så när vi skulle hyra ut annexet möblerat så valde vi att ställa ut den där. Så nu behöver vi en ny soffa som är lika praktisk men skönare att sitta och ligga i så man inte får ont i baken. Har än så länge inte hittat någon.

Min söndagskväll kommer att bestå av att läsa, titta på tv och dricka lite te. 

Önskar er en skön söndagskväll. 

Hörs imorgon. 

Kram Vendela 

 

 

15 Mar 2015