Strömavbrott i Lösen

Hemresan från Göteborg gick väldigt bra. Kom iväg vid 16-tiden och landande hemma strax innan kl 20. Kände mig lite trött efter ca två timmar men som tur var hade jag Noni med mig.

Bildresultat för morinda max

Så här ser noni-frukten ut. Det är en medicinal växt. Vill du veta mer så hör av dig till mig.

Bildresultat för noni

Jag tog ett par klunkar noni och efter en stund så försvann tröttheten. Vill absolut inte vara utan min noni. Så hör av dig om du vill prova. Du får prova i 90 dagar och om du skulle ångra dig får du pengarna tillbaka.

Kände av en del av stormen när jag körde bil men ingen större fara. Men kände hur det blev värre och värre efter jag kommit hem.

Bildresultat för storm träd

När vi gått och lagt oss så gick strömmen runt kl 00 och kom inte tillbaka förrän ca kl 18 igår kväll. Så det blev en ganska dryg hemmadag för mig. Fick läsa morgontidningen med pannlampa.

Jag som brukar jobba administrativt på måndagar kunde ju glömma det. 

Så det fick bli julpyntning för mig istället. Hade bara pyntat lite innan jag åkte till Göteborg.

Bildresultat för advent

Under julpyntningen började huvudvärken smyga sig på och jag tror alltid att det ska gå över snart. Men det gör det aldrig. Jag har den migränen som sätter sig på ögonen i vanliga fall och tar jag då tablett direkt när jag ser att jag tappar synfält så hinner jag stoppa migränen. 

Bildresultat för migrän

Men så var inte fallet igår och eftersom jag inte tappade synfält så trodde jag att det var en vanlig huvudvärk. Men så fel jag hade det blev bara värre och värre och när jag tog tablett så var det för sent så fick lägga mig och bara härda ut. Usch, usch. 

Tror att det var en reaktion på helgens behandlingar, fick även göra en hel del toalettbesök för att bli av med vätska. 

Så dagen igår var verkligen inte min dag.

Men idag är det mycket bättre och vi har el och internet så det är bara att jobba på. Idag har jag lunchdate med Thomas i stan och efter det ska vi på ett möte tillsammans innan det blir lite jobb för mig.

Önskar er en bra tisdag.

Kram Vendela

 

 

1 Dec 2015