Träningsvärk from hell

God morgon måndag!

I lördags när jag vaknade hade jag träningsvärk som jag brukar ha efter att ha börjat med träning igen efter eller längre eller kortare uppehåll så inget konstigt med det.

Vi började morgonen med mysfrukost och sen gav vi oss iväg på en liten shoppingrunda. Vi har pratat om att köpa en ny vedkorg. Den vi har i dag, är både bra och fin, men den släpper igenom så mycket skräp och det skulle vi vilja slippa. Det är alltid smutsigt på golvet bredvid vedkorgen.

Så vi skulle vilja ha en som är lite mer tät och där skräpet från veden stannar kvar i korgen.

Liknade dessa:

Men vi hittade ingen som vi kände, denna vill vi ha, så vi får fortsätta leta. Vi åkte även till Karlskrona möbler igen för att titta på nytt vitrinskåp och till slut slog vi till. 

Så nu har vi äntligen blivit av med det gamla vitrinskåpet och sideboardet. Jag tycker det är så snyggt med ek men har nu fått erfara att ek gulnar och det är blixtefult. Så när vi köpte skåpen för ett antal år sen var det jättefin färg på det men en dag upptäcker man att det är ju gult. Färgen blir ungefär som på gamla kontorsmöbler. Hur kul är det att ha i vardagsrummet. Så vi försökte ljusa upp möblerna med vit tapet. Vi valde tapet för att det tar så mycket längre tid att slipa och måla. Vi villa ha en quick fix. Men det hjälpte inte mycket, det fick bli nya möbler istället.

Så här en bild på de gamla möblerna som konstigt nog redan är sålda.

Nu ser det ut så här. Känner mig jättenöjd. Äntligen lite ljusare i vårt mörka hörn och ingen gul ek.

Hade sån träningsvärk hela lördagen och stönade och stånkade när jag skulle sätta mig och böja mig. Det gjorde så ont så det gick inte att vara tyst. Jag försökte verkligen men kunde inte. Var helt öm på låren. Nästa dag, på söndagen var det inte bättre och det brukar det vara. Hade riktigt ont och kände att det var något på gång i kroppen. Kände mig lite konstig, kände att kroppen jobbade för att läka det jag raserat i min kropp men träning. Inte skönt. Förstår inte varför det blev så här. Tränade precis som jag burkar när jag tränar. Så känner mig lite ledsen över detta, jag vill ha en kropp som vill göra det jag vill göra och inte hålla på att protestera mot det som jag gillar. Varför, varför, varför gör du så här mot mig? 

Så idag vågade jag inte börja min morgon med träning, har fortfarande träningsvärk i benen. Helt sjukt. Vad är det som händer. Så jag hoppas det är över imorgon iallafall.

Idag är det min hemmajobb dag och senare i eftermiddag ska jag till Hälsoplan 5 och till Anna som hyr mitt rum och få prova på hennes ayurvediska massage. Ska bli så härligt att få prova det.

Önskar er alla en härlig måndag och en ny spännande vecka att se fram emot.

Kram Vendela

 

 

21 Nov 2016