Trött

Är ännu tröttare idag än igår, det var svårt att slappna av i går eftersom jag jobbade i går eftermiddag. Så idag har jag inget inbokat och ska försöka återhämta mig. Vill inte känna så här, vill vara full av energi och lust. Men det är bara att acceptera att det var tuffa utbildningsdagar i Göteborg. Även om det kändes bra där och då så kommer det ett bakslag nu. Men får jag bara vila så kommer jag igen. 

Det är bara det att jag ska kunna slappna av också. Just nu känns det som att det är så mycket jag vill göra och fixa och dona med. Men det är viktigit att jag släpper det nu för att komma tillbaka så fort som möjligt.

Skulle verkligen behöva ha någon som säger det till mig idag: Det är helt ok att du vilar idag Vendela, tänk på dig själv och det är viktigt att du får tillbaka din kraft och när du får det så kan du göra dina sysslor. Inget som är livsviktigt just nu. Så ta denna dagen och bara vila och ta det lungt. 

Ska se vad änlakortet visar senare.

Fördelen med att jobba eftermiddag, och jag kommer hem lite senare än kontorstid, är att Thomas har lagat middag. Är så tacksam och glad över det och gott var det också. Lax med svamp och grönsaker. Tack älskling.

Glömde igår skriva om en bakbok jag köpte på Gekås, Baka utan gluten.

En bakbok med både fikabröd och matbröd och recepten är med gramangivelser som jag har sökt. Så ser verkligen fram emot att prova några recept.

Inte så mycket mer att skriva om idag. Men ska verkligen försöka ta det lugnt idag och med förhoppning om att vara pigg imorgon. Jag bestämmer att jag är pigg imorgon. Så här pigg och glad ska jag vara imorgon.

Bildresultat för glädje

Önskar er alla en pigg och glad tisdag.

Bildresultat för tisdag

Kram Vendela

Bildresultat för hjärta

8 Mar 2016