Don't like nights

Jag har ju berättat tidigare att nätter inte är min favorittid på dygnet, sover inte så bra och ibland sover jag ännu sämre och då blir det tufft och just nu är jag inne i en period då jag sovit ännu lite sämre. Så igår var jag väldigt trött hela dagen, men det går, jag bara gör, men det känns i hela kroppen. Hade ju också en ganska fullspäckad dag så det var svårt att hitta tid för återhämtning. Men i natt sov jag lite bättre så det var skönt, men känner fortfarande att jag ligger efter, så ingen träning idag.

Ska försöka återhämta mig så gott jag kan idag. Ska snart åka iväg och veckohandla, har inte fått till det tidigare i veckan. Sen blir det jobb och sen ska Thomas och jag sätta upp en taklampa på Hälsoplan. Det är väldigt högt i taket så jag hoppas att det kommer att gå bra. Thomas ska även vaxa mina håriga ben. Ska bli så skönt att få hårfria ben igen.

 

Sen är planen att vi ska äta middag i stan och vi har pratat om Bourbon.

Har känt mig lite tveksam till det stället, men nu har jag både hört och pratat med andra som säger att det är god mat där, så det ska bli spännande att se om jag tycker att det är värt ett besök. 

Ikväll är det både hockey och EM-handboll på TV. Så vi får se vad som är mest underhållande att titta på.

Önskar er en skön torsdag.

Kram Vendela

 

 

8 Dec 2016