Underbar midsommarhelg

En helt otroligt underbar midsommarhelg, svårt att beskriva det med ord. Men helt otroligt fantastisk. Har i stort sett bara njutit i dagarna tre, nja, nästan, har gjort lite nytta också.

Midsommarafton började vi med en cykeltur till en liten gårdsbutik som ligger på andra sidan E22:an från vårt. 

God morgon midsommar!

Där köpte vi jordgubbar. Så mysigt att kunna cykla eller promenera och handla närodlat.

Därefter blev det frukost ute i det härliga vädret med melodikrysset. Men denna morgonen fick vi avbryta melodikrysset för först kom våra underbara grannar Monica och Lennart på ett litet besök och efter en stund kom även Kevin men släp och hundar. 

Vår midsommarafton fortsatte med att förbereda maten och spendera mycket tid ute. Det är inte ofta vi får uppleva ett så otroligt härligt väder en midsommarafton. 

Efter några timmar var det dags för midsommarlunch.

och lite champagne till det

Så har vår midsommarhelg fortsatt, njutit av sol, bad och mat.

Jag hoppas ni också har haft en underbar midsommarhelg.

Idag är det måndag och en ny spännande vecka att se fram emot. Denna veckan är ju lite extra speciell eftersom min födelsedag infinner sig denna veckan och vi ska ha vår 50-års fest på lördag. Har tittat en del på prognosen för lördag och det har inte sett bra ut. Men i morse hade den ändrats till sol och 23 grader. Så nu hoppas jag att den prognosen håller i sig.

Idag började jag min morgon med en simtur i poolen. Jag har köpt mig en swimtrainer som gör att jag simmar på samma ställe hela tiden. Mycket bra och inte alls dyr och pefekt när man inte har så stor pool.

Bildresultat för swimtrainer

 

Idag har jag några ärenden och lite fix att ordna med till festen på lördag.

Önskar er alla en härlig sommarmåndag.

Bildresultat för måndag

Kram Vendela

Hjärtat Av, Valentine, Hjärta Form

27 Jun 2016