Underbara juni

Helgen har varit helt ok. Gillar att veta vad som finns att göra här hemma både inomhus och utomhus. Så kan man lägga upp det efter hur man känner och hur vädret är. Men just nu har vi inte material hemma för att göra det som vi vill göra utomhus så då blir det lite tråkigt tycker jag. Så det har vi tagit tag i nu. Det betyder inte att det måste göras men att det finns hemma om man känner för att göra. När det är fint väder är jag väldigt gärna ute och fixar och donar.

Så lördagen hade vi lite småfix fram till lunch och efter lunchen planerade vi för vår 50-års fest. Vädret var med oss så vi kunde ha vårt lördagsmys ute i vår nya soffa. 

På söndagen blev det lite småfix här hemma innan det var dags att köra till Hasslö för att kolla Kevin spela fotboll igen. Han har ju haft besvär med en baksida på låret men nu var ha bra igen. Så det var så kul att se och han hade två redigt bra chanser. Dom spelade mot ett av topplagen i serien men gjorde en mycket bra match men som sluta 3-0 till Olofström.

När vi kom hem från fotbollen så tog vi oss en cykeltur här i Lösen. Vi har bott här i drygt fyra år och ännu inte cyklat här i Lösen. Så nu har vi tagit vår fösta tur och det blir förhoppningsvis fler i sommar. Efter cykelturen tog vi tag i en hög av stockar som blivit efter träden som Thomas fällt. Dom låg inte så bra så Thomas och jag flyttade på dom. Det blev ett rejält träningspass för oss. Men skönt att jobba med kroppen och nu ligger dom bättre tills det är dags att kapa upp till ved.

Bra jobbat av oss tycker jag.

Måndag morgon och en ny spännande vecka att se fram emot. Idag började jag min morgon med träning.

Körde lite olika övningar i uterummet, både kondition och styrka. Att börja morgonen med träning känns alltid som en bra start på dagen.

Idag blir det adm-jobb här hemma innan det är dags för mig att ge mig till stan för att få en fotvårdsbehandling. Ser jag verkligen fram emot. Efter det har jag några ärenden på stan.

Sen blir det hem för att ladda för Sveriges första match i årets fotbolls EM. 

 

Bildresultat för fotbolls em 2016

Ska bli så kul att se och jag hoppas verkligen att det blir en bra match.

Jag hoppas ni alla har haft en bra helg och att ni får en bra och spännande vecka.

Bildresultat för ny vecka

Kram Vendela

Hjärta, Vit, Kärlek, Lycka Till

13 Jun 2016