Underbara sommar

Ja vad ska man säga om detta underbara land på sommaren. Det är svårt att ta in hur härligt det är. Jag tröttnar inte, vill alltid ha sommar, kan även tänka mig lite vår och höst. 

I torsdags eftermiddag åkte vi till Borås för att sova en natt innan vi skulle till Kungälv för att titta på bilen. Det var några år sen jag var i Borås, men vilken smutsig och ovårdad stad det var. Inga bra energier där inte. Men vi tog oss en tur på stan för att äta en liten måltid. Väldigt mycket folk på stan och alla uteserveringar, det var jippo med musik på torget så det var ju kul för dom som gillar det.

Vi hittade en liten lugnare restaurang nere vid ån. Så det blev helt ok för oss. Vårt hotellrum vår också helt ok med sköna sängar men läget var väl inte det bästa för de som är lättväckta. Klockan 02.15 var det ett väldans liv utanför på gatan, partymänniskorna var på väg hem i natten och valde att vara extremt högljudda utanför vårt hotell. Ja, ja det är sånt man får stå ut med när man är i stan.

Efter hotellfrukosten på fredagen så körde vi vidare mot Kungälv. Vi tittade och provkörde bilen och den var jättefin. Så vi slog till och bilen fick följa med oss hem.

Så det var inget tokigt med bilen utan den hade stått där och väntat på mig och ville ha mig som ägare. Väldigt tacksam för det.

Vi kom hem i fredags eftermiddag och hann även njuta av eftermiddagen och kvällen här hemma. 

Vi har köpt en pooldammsugare så den fick börja jobba i fredags kväll.

Vi har döpt den till Marvin och han jobbar på jättebra.

Övrigt i helgen så har vi jobbat med att få klart vårt staket, visar bilder när det är klart. 

Pauline kom förbi en stund i går och förgyllde vår dag. Senare på kvällen kom även Kevin och Michaela för att hämta hundarna och då fick vi även en trevlig pratstund med dom.

Så min helg har varit så helt underbar.

Love Sweden in the summer.

Min måndagmorgon började med min lilla löprunda och efter det ett dopp i poolen.

Snart kommer en vän och kollega till mig, Linda Klang som har Blekinge yogastudio. Det var ett tag sen vi sågs på tu man hand så idag ska vi få några timmar tillsammans. Ska bli så härligt.

Bildresultat för linda klang

Ikväll ska jag och Thomas gå på Badjävlar.

Bildresultat för badjävlar

Bildresultat för badjävlar

Så jag hoppas det blir många skratt. Innan det tänkte vi äta lite god mat på något ställe i stan.

Önskar er en fortsatt härlig sommar.

Körsbär I En Skål, Frukt, Sommar

Vi ses när vi ses.

Blomkruka, Kopp, Blommor, Lila, Violett

Kram Vendela

 

25 Jul 2016