Underbart

Vilket underbart väder vi har, det är helt otroligt vad jag njuter av detta. Jag hoppas det kan stanna hela sommaren. Som i tisdags när det var mulet och ändå varmt då är det riktig sommar för mig. Jag behöver inte ha sol hela tiden bara det är varmt. Jag älskar det. Så alla ni andra som gillar detta väder jag hoppas ni tar er tid att njuta.

Bildresultat för sol

I tisdags gjorde jag lite ärenden i stan innan det var dags för jobb. Efter jobb åkte jag till Pauline och vi tog en fika uppe på hennes takbalkong. Mysigt och varmt.

Onsdag i går och då var jag ledig. Då passade jag på att fixa mina naglar, väldigt behövligt. Sen hade jag lite pyssel här hemma och på datorn. Men hann även med att njuta i solen några timmar och ta ett par dopp. 

Har börjat en ny utbildning på nätet, Samtalsterapeut som e-hälsa. Så kunde sitta ute i solen och läsa första delen igår. Perfekt att dela nytta med nöje. Ska bli spännande att se hur mycket nytt jag kommer att lära mig och om det här med nätutbildning fungerar bra. Tycker det är så kul att gå utbildningar och lära mig nytt. Ska även kunna träffa mina klienter via skype. Har tänkt på det ett tag men nu kommer det troligen att bli möjligt så småningom.

Bildresultat för samtalsterapeut

Jag märker ofta att när jag börjar tänka på något som jag vill göra eller liknande så kommer det ofta ett tecken som visar mig vägen och gör det möjligt. Så då är det bara att go for it.

Bildresultat för go for it

 

 

Idag är det jobb och veckohandel som står på mitt schema.

Önskar er alla en toppendag denna torsdag.

Bildresultat för torsdag

Kram Vendela

Bildresultat för hjärta

 

2 Jun 2016