Underbart septemberväder

Har precis bytt bokföringsprogram från Speedledger till Visma och det har inte varit helt lätt. Men i går tog jag mig tid att få till det. Hade nog krånglat till det lite för mig själv. Jag tänkte att de olika programmen skulle funka ungefär lika. Men så var det inte. Så tyckte först att Visma var så svårt och fattade ingenting, kände mig till och med gråtfärdig för att jag inte fattade. Men till slut så gick det och då visar det sig att själva tänket är enklare än Speedledger. Så där ser man hur lätt man hamnar i egna vanor och tankar. Så nu känns det bra att kunna jobba på med bokföringen som tidigare men med ett betydligt billigare program.

Så det blev många timmar bokföring igår, men det är bara kul tycker jag, innan jag körde in till stan. Körde först till Claes Ohlsson för att köpa en kettlebell men där var 4 kg slut så då skyndade jag in till intersport men även där var deras 4 kg slut. Så typiskt när jag nu hade bestämt mig för att börja träna med kettelbell. Blev så trött och irriterad, varför skulla alla andra också börja träna kettlebell bara för att jag bestämt för att börja med det. 

Så ute i bilen igen googlade jag på kettlebell på Rusta och där fanns det. Hann inte åka dit innan mötet men dom har öppet till kl 20 så hoppades hinna dit efter mötet och det gjorde jag. Så nu har jag en 4 kg kettlebell.

Så idag började jag min morgon först på roddmaskinen och sen körde jag ett gäng övningar med kettlebellen. Det kändes både bra och kul så nu hoppas jag att jag har hittat en alternativ träning som jag kommer gilla.

Idag är det lunch med Wellnetwork styrgrupp i Karlskrona. Vi ska bestämma hur hösten och vintern ska komma att se ut, när och var vi ska ha våra Wellnetwork träffar i Karlskrona. Det är första gången jag är med på ett sånt möte så det ska bli spännande att se ut det brukar gå till.

Sen blir det jobb och i kväll är det dags för första VM-kval matchen i fotboll med den nya tränare. Ska bli väldigt kul att se och som vanligt hoppas jag på en underhållande match.

Så en spännande tisdag för mig och ett underbart väder att njuta av.

Önskar er alla en härlig tisdag.

Kram Vendela

6 Sep 2016