Utbildning i Göteborg

Här i Göteborg är det grått och regnigt.

Idag har det varit mycket lättare att hänga med på utbildningen. Vi har haft både terori och praktik. Mycket spännande att få öva kraniosakral terapi. Har både fått och gett behandling och det hände saker direkt. 

Igår när jag kom till hotellet så hade jag så ont i min hälsporre att jag knappt kunde stödja på foten. Idag när jag vaknade var det något bättre men långt ifrån bra. 

 

 

Bildresultat för hälsporre

Men efter första kraniosakrala behandlingen idag så kändes det mycket bättre och just nu är det ännu bättre. Känner mig redan nu helt såld på kraniosakral terapi. Ska bli så kul att komma hem och öva. Vill du prova på kraniosakral behandling så hör av dig.

Bildresultat för kraniosakral behandling

Bildresultat för kraniosakral behandling

Ikväll får det bli en liten smörgås med lite te här på hotellrummet och några godisbitar som mitt fredagsmys. Får toppa det med att se på Idol. Bara tre stycken kvar så nästa fredag är det final.

Har ingen favorit kvar men ska jag välja någon så väljer jag Amanda. Tycker det händer lite på scenen när hon sjunger, så hon blir den mest intressanta utav de som är kvar. De andra som är kvar är Simon och Martin. Det är alltid spännande att se vilka som blir kvar.

Bildresultat för amanda idol

 

Bildresultat för martin idol 2015

Bildresultat för martin idol 2015

Imorgon lördag blir det ännu mer praktik på utbildningen och det ser jag verkligen ser fram emot.

Önskar er alla en mysig fredag och skön helg.

Kram Vendela

 

27 Nov 2015