Utbildning

Nu är jag i Stockholm på utbildning igen. Flög upp igår kväll och kom till hotellet vid 22-tiden. Kändes lite läskigt att gå så sent själv i Stockholm men det gick bra.

Denna gången bor jag på Scandic Klara vid Hötorget. Utbildningen är i närheten av Mariatorget så åker tunnelbana dit. Så i morse fick jag fixa ett SL-kort som jag laddade med lite pengar men det gick hur bra som helst. Vi började kl 10 idag så rusningstrafiken var över. Så det var väldigt skönt.

Det var mycket roligt att träffa alla på utbildningen igen. Vi började med att berätta om oss själva och hur vi mår och vad som hänt sen sist.

Efter lunch var det dags att öva energiterapi. Det lottades och jag blev klient. På förra utbildningsträffen pratade vi om att jag är stängd och behöver hjälp med att öppna det som är stängt. Det är ingen som vet vad som är stängt och varför. Har haft stora förväntningar på detta och kanske lite för stora förhoppningar så behandlingen gick inte så bra. Så nu har jag gett upp och förväntar inte att jag just nu kommer att bli öppnad och det känns skönt. Så nu är det bara att jobba vidare och det kommer när det kommer. 

Nu är jag på hotellrummet och ska ha en lugn kväll och samla ny kraft till imorgon.

Önskar er en skön kväll. 

Kram Vendela

10 Nov 2014