Utbildningen

Ja nu har vi redan avverkat tre dagar på utbildningen. Vi kör behandlingar på varandra, kommer till insikter och processar. Efter det är jag ganska trött och mör.

I måndags tog jag en liten shoppingrunda som slutade med en 4-pack strumpor, inte mycket till shopping men jag behövde lite nya strumpor så det var bra.

Igår tisdag var Thomas på ett möte här i Stockholm så innan hans flyg gick tillbaka han vi ses några timmar och äta lite mat.

Idag känner jag mig lite extra mör och trött så gick direkt till hotellet. Ska bara ta det lugnt, äta lite och samla kraft till imorgon.

Tycker fortfarande inte det är kul att bo på hotell så jag räknar nätterna som är kvar. Inte städar dom golvet heller. Har inte något stort behov av städning varje dag men när jag borstar mitt och och det ligger drivor med hår på badrumsgolvet så tycker jag det är dåligt eftersom jag själv inte har något att sopa upp det med.

Är med i Scandic club där man varje dag kan hämta en dagstidning i receptionen, men inte en enda dag har det funnits en tidning. Så just nu tycker jag inte detta är ett bra hotell. 

Imorgon fortsätter utbildningen och det ska bli spännande att se vad som händer då.

Ha det gott.

Kram Vendela 

18 Mar 2015