Utbildningen i Göteborg avklarad

Ja det var tuffa dagar i Göteborg med mycket teori att ta in. Även många nya Kraniosakrala positioner att lära och känna in. Men nu ska det få landa i mig och snart kommer jag att ta tag i min utbildningspärm och komma igång.

I fredags kom Thomas till mig i Göteborg efter att han varit i Holland och Tyskland. Så det var mysigt att få lite sällskap på hotellrummet. Han hade köpt tulpaner till mig och min första reaktion var: men hur ska vi göra med dom nu vi bor ju på hotell? Så typiskt mig att bara se problem istället för att vara tacksam för blommorna. Men sen blev jag glad och tacksam. Tack till min underbara man som kom med fina blommor.

Han hade även köpt lite kyckling, ribs, ost och vin så vi hade lite mys på hotellrummet. Ingen av oss kände för att gå ut och äta och det var jag väldigt tacksam för.

Lördagen var sista dagen på utbildningen, så Thomas packade ihop på hotellrummet och hade lite egentid innan jag slutade kl 15. Han hann med ett besök på ikea och köpte mattan vi tittade på när vi var på Ikea i Kalmar för några veckor sedan. Men vi kände att vi ville mäta innan vi köpte den. 

Ville gärna ha en matta under matbordet. Känner att det blir lite mer ombonat då. 

Innan mattan var på plats såg det ut så här:

och med mattan blev det så här:

Jag tycker att det blev jättebra och lite mer varmt och obonat.

Thomas köpte även en fin kanna på ikea som vi kunde ha tulpanerna i. Blev superfint.

När utbildningen var klar i lördags körde vi till Kungsbacka.

Har aldrig varit i Kunsbacka tidigare, men det var en liten mysig stad. Synd att vädret inte visade sig från en bättre sida. Men hit vill jag gärna komma igen och strosa runt lite i staden vid en lite skönare årstid.

Bildresultat för kungsbacka

Bildresultat för kungsbacka

Anledningen till att vi hamnade i Kungsbacka var att vi letade Eurobonus-poäng-hotell och det som var närmast Ullared fanns i Kungsbacka.

Så vi hamnade på Hotell Halland Best Western.

Bildresultat för hotell halland kungsbacka

Bildresultat för hotell halland kungsbacka

Ett mycket mysigt och fräscht hotell. En sådan skillnad mot Scandic Backadal, där kommer jag inte att sätta min fot igen.

Vi bokade bord på en restaurang, Esters vinbar och matsal.

Bildresultat för esters kungsbacka

Bildresultat för esters kungsbacka

Bildresultat för esters kungsbacka

En mycket mysig och trevlig restaurang och framförallt mycket god mat. Så rekommenderar verkligen den restaurangen om ni gör ett besök i Kungsbacka.

Kvällen spenderade vi på hotellrummet och tittade på melodifestivalen och andra chansen med Ola Salo och Peter Jöback som extra programledare med Gina. 

Peter Jöback är ju en av mina idoler och han skötte sig extremt bra och han sjunger ju fantastiskt bra. Lite synd bara att dom sjöng en låt tillsammans som Ola Salo skrivit. Den musiken hör inte till min favoritstil. Tycker inte att Peters röst kom fram så bra i den låten. Men bra var han ändå. Men hade önskat lite mer Peter-sång.

Bildresultat för peter jöback

Har inga direkta synpunkter på de som gick vidare till final. Men ser fram emot finalen på lördag och det ska bli spännande att se vem som ska representera Sverige i Eurovision.

Söndagen började med hotellfrukost som var helt ok och inte så mycket folk i matsalen så det var ganska lungt. Något som jag verkligen uppskattar.

Efter det packade vi ihop oss i bilen och körde till Ullared. Det var många år sen Thomas var på Gekås så det fick bli lite efter vad han ville se. Det blev lite inköp och vi spenderade cirka två timmar inne på Gekås innan vi fortsatte vår resa hemåt. Lite mer folk än när jag var där. Men ändå inte proppat så det var skönt.

De sista dagarna iväg har jag längtat hem, så det var verkligen skönt att komma hem igen. Kvällen spenderade vi i soffan med tv-mys.

Måndag idag och en ny vecka att se fram emot.

 

Ska ta det väldigt lungt idag så att min kropp hinner återhämta sig efter de intensiva utbildningsdagarna. Hade sett fram emot att börja träna igen. Men hade en hel del känningar i kroppen igår så vill inte göra det värre. Så imorgon hoppas jag det kan bli en liten roddtur.

Dagen kommer att bestå av administrativt jobb, lite pyssel här hemma och senare i eftermiddag in till Hälsogränden och jobba. 

Önskar er alla en bra måndag och en ny vecka att se fram emot.

Bildresultat för ny vecka

Kram Vendela

 

 

 

 

 

7 Mar 2016