Skottdagen

Helgen har varit ganska lugn med lite fix här hemma, god mat, melodifestival och packning. Förbereder min resa till Göteborg i morgon.

Måndag igen och en ny spännande vecka att se fram emot. Denna veckan är lite annorlunda för mig. Idag ska jag först åka till Hasslö för att klippa mig hos Nathalie på Klippoteket.

Bildresultat för klippoteket hasslö

Nu är det riktig kris med mitt hår så det ska bli fantastiskt att få klippa sig idag. För oftast när jag ha bokat tid för klippning så är mitt hår aldrig så bra som veckan innan jag ska klippa mig så jag brukar ångra att jag har bokat en tid. Men denna gången är det verkligen katastrof. Så får se hur mycket hår jag har kvar när jag går därifrån.

På nyhetsmorgon för några veckor sen så pratade dom om grått hår och att det är inne att visa sin naturliga färg. Jag blir ju lite trött på att alltid färga min utväxt var fjärde vecka. 

Nu ser jag ungefär ut som på denna bilden.

Bildresultat för gråhårig

Idag ska jag fråga Nathalie om tips på hur man kan göra. Måste ju göra något under tiden det växer ut och även få till mer glans och liv i håret. Så vi får se om jag kör på natural look eller om det blir färgning ikväll.

Tycker det är jättefint med granny hair. Men även det känns som att det kommer att innebära färgning.

Efter klippningen blir det jobb på Hälsogränden. Lite annorlunda måndag för mig, hinner inte med något administrativt idag.

Imorgon tisdag bär det av mot Göteborg för Steg II i Kraniosakral behandling. Ska bli spännande att få lära sig lite mer om denna fantastiska behandling.

Bildresultat för kraniosakral behandling

 

Bildresultat för kraniosakral behandling

Är det något som du känner att du vill prova så hör av dig.

På väg mot Göteborg gör jag ett stopp i Ullared för lite shopping på Gekås.

Så lite osäker på hur det blir med bloggandet denna veckan, men jag ska göra mitt bästa.

Önskar er alla en fantastisk vecka.

Bildresultat för ny vecka

Kram Vendela

 

 

 

29 Feb 2016