Väldigt tacksam

Är så otroligt tacksam att jag inte behöver gå morgonpromenader nu när det är så kallt ute. Jag njuter verkligen av mina morgnar nu, lugnt och skönt och jag känner ingen stress så är så tacksam.

Igår var vi på Michelangelo och åt med några från Hälsogränden. Det var både trevligt och gott. Maten var supergod, jag åt Saltimbocca på kalv och med svamprisotto, det var så mumsigt.

Tog naturligtvis ingen bild så lånar en från google. 

Bildresultat för saltimbocca kalv

Blir så glad när jag får god mat när jag går ut och äter och när det känns att den som lagat mat gillar det och lägger ner sig själ i matlagningen och med bra råvaror. De andra åt lammfilé och lax som också var gott. Så nu kan jag verkligen rekommenera Michelangelo.

Idag är det jobb på Häslogränden och sen hem och packa. I kväll ska vi till Marcus på fika och ge några julklappar till barnbarnen.

Blir alltid lite stressad när vi ska iväg och jag ska packa. Tycker det är svårt att veta vad jag kommer att behöva för kläder och vad jag trivs i just då. Så det är lite dumt. När det är jättevarmt så är det ju inte så mycket kläder man behöver så då är det lätt att packa. Men nu vet vi ju inte riktigt hur det är i Spanien i december och januari. Prognosen säger ca 18-23 grader på dagarna. Så det låter ju väldigt varmt men det blir ju lite kyligare på kvällen och morgonen. Så det kommer nog bli lite mer kläder än vad jag egentligen behöver. 

Bildresultat för packad resväska

Men det brukar alltid lösa sig så egentligen behöver jag inte känna mig stressad över packningen. Men när jag inte riktigt har koll på vad och hur mycket jag ska ha med och hur lång tid det tar så blir det så. 

Önskar er alla en bra onsdag.

Bildresultat för onsdag

Kram Vendela

 

16 Dec 2015